Zayıflama Saplantısı Bu Hâle Getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Zayıflama Saplantısı Bu Hâle Getirdi

SucX

SucX

Üye
:blink: dokunsam kırılacak yahu
Aman benden uzak.. :)

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
:kop:Sagopa'nın kürdan kollar şarkısı aklıma geldi

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yazık yaw......

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kendim ettim kendim buldum... Bu konuya uygun bir söz olur

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık etmişler kendilerine

RS-2144

RS-2144

Üye
biraz olayı abartmış :nono:

Nillowa

Üye
yazık ya gerçekten.. ayakta durduklarına bile şaştım

aLone

aLone

Üye
kim beğenir bunları

Salihyet

Salihyet

Üye
Allah akıl fikir versin..

career_man

career_man

Üye
vucutla oynamak gerçekten hiç akıllıca değil yazık olmuş benden uzak dursunlar

Silinen Üye 299735

Üye
hakkaten yazık...

Cynical

Cynical

Üye
Magazinin yan etkilerinden biri. "Zayıf insan = güzel insan" şeklinde empoze ede ede insanları (bilhassa kadınları) bu hale getirdiler. Zayıflayacağım diyerek sağlıklarından olanlar, ölenler...
Bu garibanlar da anoreksiya hastalığına yakalanmışlar büyük ihtimal. Şu hallerini bile "şişman" olarak görüyorlardır. Dünya hali işte. Kimi Afrika'da yiyecek bulamaz bu hale gelir, kimi de bolluk içinde 'güzelleşeceğim' diyerek kendini bu hale sokar...

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Magazinin yan etkilerinden biri. "Zayıf insan = güzel insan" şeklinde empoze ede ede insanları (bilhassa kadınları) bu hale getirdiler. Zayıflayacağım diyerek sağlıklarından olanlar, ölenler...
Bu garibanlar da anoreksiya hastalığına yakalanmışlar büyük ihtimal. Şu hallerini bile "şişman" olarak görüyorlardır. Dünya hali işte. Kimi Afrika'da yiyecek bulamaz bu hale gelir, kimi de bolluk içinde 'güzelleşeceğim' diyerek kendini bu hale sokar...

güzel bir yaklaşım :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

:oke:

Mankenler arasında söylenen "0 Beden" deyimi bu oluyor işte...
Zavallılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt