Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef sadece stabil demek ile 2 kat işlemci hızını 2 kat ram hızını 2 kata yakın batarya kapasitesini 2 kata yakın çözünürlük kapasitesini , 13 Mp kamerasını atlayamazsın
mxpro61
Üye
Konu Sahibi
sakin olun beyler peki birşey soracağım son kez vatandan alınma sıfır s4 varmış birinde hediye gelmiş kullanmak istemiyormuş daha hat takılmamış ip5imle takas etmek istiyor sizce iyi bir takas mı yapmış olurum zararsız?
sakin olun beyler peki birşey soracağım son kez vatandan alınma sıfır s4 varmış birinde hediye gelmiş kullanmak istemiyormuş daha hat takılmamış ip5imle takas etmek istiyor sizce iyi bir takas mı yapmış olurum zararsız?
zararsız olmaz kardeş bi s4 ün fiyatına bak bide ıphonenun arada illa ki fark olurs4 ü savunanlar dogru diyolar belki s4 özellik bakımından ıphonedan daha iidir ama şuda bi gercek ıphone ölüsü para ediyo millet ıphone sırf marka için alıyo buda var önemli bi etmen hem ıphonenun uygulama marketi ıos işletim sistemi tüm işletim sistemlerden daha ii bence
uguro
Üye
Artık İphone 5S ve 5C çıktıgi için I5 lerin fiyatı hızla düşecek bence iyi bir takas yapmış olursun zarar etmezsin ; )
zararsız olmaz kardeş bi s4 ün fiyatına bak bide ıphonenun arada illa ki fark olurs4 ü savunanlar dogru diyolar belki s4 özellik bakımından ıphonedan daha iidir ama şuda bi gercek ıphone ölüsü para ediyo millet ıphone sırf marka için alıyo buda var önemli bi etmen hem ıphonenun uygulama marketi ıos işletim sistemi tüm işletim sistemlerden daha ii bence
Sen diyorsun ki hava için alıyorlar biz diyoruz ki bilgisayarda ki performansı görmek istiyoruz bu da bizim milletin ne kadar cahil olduğunu gösterir . Bi de ios un marketi fiyat bakımdan adamı öldürür ama google play de öyle bir sıkıntı yok rahatsın elimdr s4 olmasa i5 olsa yine aynı şeyleri söylerim elime ikisinide aldım kullandım s4 daha iyi ( tabiki de benim gözlemlediğim )
sphone
Üye
keşke baştan iphone almasaydın insanı kısıtlayan telefonlar hiç hoşuma gitmiyor benimde onun yerine keşke s4 veya htc serisinden alsaydın daha iyi olurdu
OnurErtas
Üye
İosumu androidle değiştirecek olsam benimde tercihim HTC One olurdu. Ama zarar edersin kardeşim apple altın gibidir kolay kolay değer kaybetmez ama HTC yi alırsan verdikleri fiyata için acır nasıl diyim sana son sahibi olursun satmak yerine çöp olsun dersin bunları göze alıyorsan al tabi HTC One ama bence 100 lira farkla iP5'e rakip bir telefon değil sen bilirsin yinede ama benim tercihim iOs başkadır ondan sıkıldıysan diğerlerinden hayli hayli sıkılırsın benim görüşüm bu.
Malesef sadece stabil demek ile 2 kat işlemci hızını 2 kat ram hızını 2 kata yakın batarya kapasitesini 2 kata yakın çözünürlük kapasitesini , 13 Mp kamerasını atlayamazsın
Kardeşim 13 Mp kamera varsa gel iP5 ile karşılaştıralım ve Apple lafta çekirdek koyup, işlemciyi şişiren bi üretici değil. 2 Çekirdek Koyar. 1.2 işlemci koyar. Ama senin o 4 çekirdek dediğin telefonuda 2 ye katlar. Samsung lafta üretiyor ama bence Apple en kaliteli telefon üreticisidir bu ülkede. Kendi çipine kendi yazılımını kodlar. Samsung gibi öyle uyduruk işlerle uğraşmaz