Symbian sonunu tahmin edemiyoruz değil mi..
Artık el atmanın tam zamanı eğer c# ve c++ biliyorsanız kendi işletim sistemimizi yazalım derim yeni birşey ortaya koymasakta symbianı yeniden tasarlıyacağız tek başına altından kalkamam ekip kuralım derim ve yakında e71 vs 320x240 non touch telefonlar için belle tasarlamam bitecek.Bana birkaç yazılımcı gerek
anlayamıyorum bazı arkadaşları şayet konuyu açan arkadaş herkesi kandırdıysa niye buraya mesaj yazma geregi duyuyorsunuzkı yok saçmalamış,uydurmuş,olmuyo böyle arkadaş sorunlarını anlatmış beklemekten başka çareniz yok inanmıyorsanız mesaj atmazsınız olur biter.
anlayamıyorum bazı arkadaşları şayet konuyu açan arkadaş herkesi kandırdıysa niye buraya mesaj yazma geregi duyuyorsunuzkı yok saçmalamış,uydurmuş,olmuyo böyle arkadaş sorunlarını anlatmış beklemekten başka çareniz yok inanmıyorsanız mesaj atmazsınız olur biter.
başkasını eleştirmeye bayılıyoruz kendimiz bir uygulamayı veya ayarı yapamıyoruz ama bir arkadaş program veya cw yapınca saçmalık oluyor.Ne gerek var buna diye bilgelık taslıyoruz .
her seferinde biri bir proje söylüyor sonra garip bir şekilde ortadan kayboluyor sanki birileri bizim bir şeyler yapmamızı istemiyor ne oluyor bunlara tehtitmi aloyorlar neden her proje yarım kalıyor
her seferinde biri bir proje söylüyor sonra garip bir şekilde ortadan kayboluyor sanki birileri bizim bir şeyler yapmamızı istemiyor ne oluyor bunlara tehtitmi aloyorlar neden her proje yarım kalıyor
konuda artık arkadaş nerde ? kaçtı mı ?olmuyor mu ? yorumları yazmasanız hiç bir faydası yok ki bunların...
Konuyu açmamı istediniz açtım ama konuda konuyla ilgili mesaj göremiyorum sürekli dedikodu var kilitlettirmeyin bana konuyu...
Arkadaş gelene kadar veya konuya biri sahip çıkana kadar sizde bekleyin....