Metin MF
Üye
Symbian sonunu tahmin edemiyoruz değil mi..
Artık el atmanın tam zamanı eğer c# ve c++ biliyorsanız kendi işletim sistemimizi yazalım derim yeni birşey ortaya koymasakta symbianı yeniden tasarlıyacağız tek başına altından kalkamam ekip kuralım derim ve yakında e71 vs 320x240 non touch telefonlar için belle tasarlamam bitecek.Bana birkaç yazılımcı gerek
apk işi olmuyor Google kodlarını kütüphanesini gizli tutuyor koruyor.Tarayıcı olarakta operaya flash desteği gelecek Cumaya buraya bakın indirin.Emulatördeyse sadece arayüz yapabilirim çalışma mantiğıda şu olur arayüz yaparım resimlerle tıkladığında kamera v.s uygulamalar açılır basitçe onun yerine carbide ui 4.3 de tema yapmak daha iyi menu olayınıda bakayım olucak mı? bu arada denizhan haklı çıktı onun ilacı taskmanager teşekkürler kendisine
carbide ui 4.3 de tema yapmak daha iyi menu olayınıda bakayım olucak mı? bu arada denizhan haklı çıktı onun ilacı taskmanager teşekkürler kendisine
e6 için yüklenen belle e71, e72 dede çalışıyor ama tuşlar iş görmüyor. =) rezillik oldu ama öğrendik işte =)
Zor Çünkü bellede imleç yok yön tuşları işlevsiz kaldı telefon acildı dondu zandettim kapatmak içinde pili çıkardım zaten.
olucak mı yaniapk işi olmuyor Google kodlarını kütüphanesini gizli tutuyor koruyor.Tarayıcı olarakta operaya flash desteği gelecek Cumaya buraya bakın indirin.Emulatördeyse sadece arayüz yapabilirim çalışma mantiğıda şu olur arayüz yaparım resimlerle tıkladığında kamera v.s uygulamalar açılır basitçe onun yerine carbide ui 4.3 de tema yapmak daha iyi menu olayınıda bakayım olucak mı? bu arada denizhan haklı çıktı onun ilacı taskmanager teşekkürler kendisine
Evet biraz resim istiyoruz.Lütfen kuruntularımızı gider.e72'nin belle'li halinin resmini çekip atabilir misin?
Eyvallah.
hünkarım niye alınıyorsun sen arkadasım degilsin ki dostumsun hünkarımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?