hakan_710
Üye
videoyu bekliyorum. eğer gerekirse widget tasarlama, düzenleme, türkçeleştirme işlerine yardımcı olabilirim. ama öncelikleşu an cepten giriyorum size hayal olmadığını göstermek için küçük bir video yapıcam ufak bir değişiklik
öncelikle yolunuz açık olsunbelle de iki temel sorun bence menüyü açınca aşağı kaydırdığımızda kasma sorunu bi de uygulama oyun yükleyince telefonun kısa bi süre kendine gelememesi. bi de flaşa çözüm bulursanız zaten başka bişeye gerek kalmayacaktır şimdiden kolay gelsin
ya klasörlemeyi biliyorum da belle demenin ne önemi kalıyor o zaman? bi özellik yapmışlar yükleyince hemen aşağıada olsun kolayca şak diye kaydırıp görelim gibisinden ama takıla takıla rezil bi hal alıyor. android de mesela böyle bişey yok... sonuçta geliştirmek istiyor konuyu açan kişi mesela bunu düzeltirse çok iyi olur
aslında temel olarak bir iki saniye süren kasmalar çokta önemli degil bana göre ama flash destegi html5 interneti çok kullanan birisi olarak benim için önemli
bence bizdede çözülür dediğim şekilde sorunsorun bence işlemcide beyler nokia 500 var 1ghz ve kasma yok benim n8 kasıyor kahroluyorum.
işte sözde symbian işlemci ram kullanmayan bi işletim sistemi al kullanıyor istiyorsorun bence işlemcide beyler nokia 500 var 1ghz ve kasma yok benim n8 kasıyor kahroluyorum.
ne kurulu anlamadım dabence o sorun şundan kaynaklanıyor. menüye giriyorsun ilkte kasma var çıktın girdin yok. belli bi süre sonra girdiğinde yeniden kasma oluyor.yani arka planda kapanıyor. hani açılışta rehber gibi uygulamalar sistemde açık geliyor hızlı erişim olsun diye geliştirme yapılırken bununda kapanmaması sağlanırsa sorunda kalkacaktır. çok ram yer şarj biter derseniz bence fazla bi etkisi olmayacaktır.
teşekkürler hocam dikkate aldığınız içindeniyelim dediğini deniz yarın bi cevap alırsın fikrin doğru olması yüksek gibi
malum telefonumu halen alamadım
benim cfw nin adı o
hocam aklınız kaymasınillaki isteyecek oyun program kuruyoruz sonucunda bizde yükleniyoruz 1200 tl n8 alcağıma keşke samsung android alsaydım der oldum.
aynen bide sistem de olan efecktlerde çok akıcı bazı donmaları ve ya yavaş hareketleride efecktle kapatıyor bence androido zaman denizhanın fikrinden yola cıkarsak androidin akıcılıgı ve tabiki şarj düşmanı olmasıda bundan kaynaklanıyor android görev yöneticisinde bütün hersey kapalıyken ramin 4te3 dolu gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?