papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ben de onu bekliyorumtablette windows 8 pro gelse daha iyi olur
tablette windows 8 pro gelse daha iyi olur
Valla Ali Kemal bana öyle söylemişti diye hatırlıyorum. Win8 Pro tableti bekle ondan normal win8 pro var demişti sanırım ya da ben onu yanlış anladımTabletlerin işletim sistemi Windows 8 RT olabilir ancak.Bildiğim kadarıyla pro bilgisayarlar için suan ben w8 pro kullanıyorum.
Tabletlerin işletim sistemi Windows 8 RT olabilir ancak.Bildiğim kadarıyla pro bilgisayarlar için suan ben w8 pro kullanıyorum.
Tabletlerin işletim sistemi Windows 8 RT olabilir ancak.Bildiğim kadarıyla pro bilgisayarlar için suan ben w8 pro kullanıyorum.
Valla inşallah normal win8 pro olur içinde. RT sürümünü hiç istemiyorum çünkü ona normal win8 uygulamaları kurulamıyor illa ki rt ye özel sürüm olacak. Çok saçma bir şey.
surface pro'da x64 işlemci olduğu için win 8 pro ile gelmişti. Fakat android ile gelen tablete arm işlemcili olacağı için win8 pro gerine win RT kurulabilir.
Valla inşallah normal win8 pro olur içinde. RT sürümünü hiç istemiyorum çünkü ona normal win8 uygulamaları kurulamıyor illa ki rt ye özel sürüm olacak. Çok saçma bir şey.
Dur tahmin edeyim 1000 dolar falandır kesin en az odasurface pro diye bir tablet var. Gerci tablet demeye bin şahit lazım ya neyse. 64bit win8 pro yuklu. İntel i5 işlemcisi 4gb da ram'i var. Fiyatini da soyletmeyin moraliniz bozulur
1000$'a bir kac tane alirım hemen varsa1650$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?