zaman çok değişti çook

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
selaminko

• Beğen
Tepkiler: bilisimler ve PALA.
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Eskiden muhabbet vardı, sanal alem iyice tadını kaçırdı. Herkes elinde telefon kafa önüne eğik, ayrı dünyada...
Sosyal medyada (facebook,instagram,twitter vb. ) sosyallik mi var bence hayır . Bir kaç sene önce facebook hesabım vardı mesaj atıyorum arkadaşlara hiçbirinden cevap yok . Paylaşım yapmaya devam ediyorlar tabi sonunda olmaz olsun sosyal medya dedim kapatmadım . Sonra maxicep forumla tanıştım asıl internetin sosyal alanı buralarmış dedim . En azından yararlı bilgiler var , karşında ki kişi seni hiç tanımasa bile cevap yazıyor . Sosyal medya tam dedikodu o bunu yapmış o nargile içmiş foto atmış , bak hele şuna sevgili yapmış . Bana ne abi onun bunun ne yaptığından ? Bana bir yararı mı var ?

• Beğen
Tepkiler: PALA., Baydırman ve kezban yenge
kezban yenge

kezban yenge

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal medyada (facebook,instagram,twitter vb. ) sosyallik mi var bence hayır . Bir kaç sene önce facebook hesabım vardı mesaj atıyorum arkadaşlara hiçbirinden cevap yok . Paylaşım yapmaya devam ediyorlar tabi sonunda olmaz olsun sosyal medya dedim kapatmadım . Sonra maxicep forumla tanıştım asıl internetin sosyal alanı buralarmış dedim . En azından yararlı bilgiler var , karşında ki kişi seni hiç tanımasa bile cevap yazıyor . Sosyal medya tam dedikodu o bunu yapmış o nargile içmiş foto atmış , bak hele şuna sevgili yapmış . Bana ne abi onun bunun ne yaptığından ? Bana bir yararı mı var ?
Facebook, Twitter, Instagram'da birbirinin fotoğrafını beğenenler yoldan geçerken selam bile vermiyor. Bir de vaktini sosyal medyada en çok harcayan milletler arasında birinci sıradayız. Şaşırdık mı, hayır. Hayatını internet alemine taşımalar, konum atmalar falan ucuz şeyler...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve Baydırman
PALA.

PALA.

Üye
Bunlar, sosyal olduğunu sanan asosyal kimseler, çoğuda göründüğünün tam tersi yaşıyor aslında :)
Ailesinden fazla dışarının insanı biliyor ne yaptığını...
Yediğini, giydiğini, gezdiğini, konumunu... paylaştığı yetmiyormuş gibi bir de mutlu hissediyor, aşık olmuş hissediyor...
Hemen aşık oluyorlar, yıldırım aşkı bile yavaş kalıyor bu zamanda :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Facebook yok twitter yalan

Üst Alt