Zafer Büyükavcı > Yırtık forma!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Zafer Büyükavcı > Yırtık forma!
Zafer Büyükavcı

Belediye golünden sonra yırttı formasını... Sadece o üzüldü gole! Arda’nın, Kewell’ın Ayhan’ın umurunda bile değildi beraberlik! Böyle mi düşünmeliyiz Mustafa Sarp? Yazara Mail Gönder
[email protected]

İyi ki yoktu İbrahim Akın, Cangele ve Ümit Karan! Çünkü Hasan Ali’nin, Ömer Şişmanoğlu’nun, Adem Sarı’nın farkına vardık! 3 gençten özür dilerken, 1 başka gence sesleneceğiz bu hafta. Mustafa Sarp... Çalışkan, hırslı ve iyi bir futbolcu. Fakat, henüz Galatasaray’da oynadığının farkında değil! Neden mi? Anlatalım...

Beşiktaş derbisi bitmiş, basın odasına gelmişsin. Gazetecilerle konuşurken, maçta tartıştığın Tabata’nın tüm kutsal değerlerine küfretmiş; iş resmiyete dökülünce, yani mikrofonlar önüne gelince de Tabata’dan özür dilemişsin. Efsane olmak istiyorsan, Neeskens’i örnek al. Bursa’da adamın üzerine yürüyor, yanlış yapsa bile geri vites yapmıyor! “Ben buyum” diyor, iki yüzlü olmuyor.

Belediye maçı bitiminde gördüm formanı. Kanal kanal gezdim, hangi pozisyonda faul yaptılar diye baktım. Çok değil, 6 ay önce rüyalarına giren Galatasaray formasını kendin yırtmışsın. “Hakeme laf etmemek için yırttım”; “İngiltere ligini izlerken ben utanıyorum, hakemler de utansın” diyorsun. Evet, utanmalısın, ama önce kendinden.

Efsane olmak istiyorsan, Bülent Korkmaz’ı örnek alacaksın. Sakatlanacaksın, kolunu askıya alıp maçı tamamlayacaksın. 428 lig maçında 35 bin 44 dakika oynayacaksın, gerektiğinde kırmızı da göreceksin, ama her şeyi takımın için yapacaksın, formanı yırtmayacak tribüne oynamayacaksın.

Böyle devam edersen, Galatasaray’da fazla kalamazsın. Dün gibi hatırlarız, bayrak dikme nöbeti tutanları. Ama unutma; hâlâ Metin Oktay’dır Galatasaray’ın en büyük kahramanı...

arslansem

arslansem

Üye
Zafer bey yine saçmalamış bence :) güle güle okudum :ehe
Mustafa Sarp ın açıklamalarını yaptığını sonuna kadar destekliyorum.Az bile yaptı.Maç öyle bi noktaya geldi ki maç sonunda kırmızılar havada uçuşur diye düşündüm itirazdan ötürü.
Maçı duygularıyla oynayan kendini veren bi futbolcu Mustafa Sarp
Bu şekilde oynadığı sürece uzun yıllar Galatasaray da kalacaktır
Bi forma muhabbetini bu kadar uzatan medya yine boş gevezelikleriyle şaşırtmadı beni.Gidip gece kulüplerinde gezenleri,seks partilerinde alem yapanları yazsanıza :naughty:
Yok efendim kutsalmış,o kimseye nasip olmazmış.Sanki adam sahada oturdu formasını parçaladı.Bu söyledikleri formasını yere atanlara yazılır.Hırsından formasını yırtanlara değil
Bir sürü laga luga...
Maç sonunda delikanlı gibi konuşmalarını her babayiğit yapamazdı.Ben futbolculuğumdan utanıyorum hakemler utanmıyor dedi.Maç sonu açıklamasının her bir harfine katılıyorum
Helal olsun.Seviyoruz seni Mustafa Sarp :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu bunun halen neresini savunuyorsun Semih ..
Gerçekten şaşırtıcı . Adam giydiği formayı yırtar mı ? Okadar hakem skandalları oluyor , hangi oyuncu formasını yırtıyor . Söyle bana.. Her hakem hatalarından sonra herkes formasını yırtsın o zaman ? Üzerinde taşıdığın forma sana aittir . Oynadığın takım Türkiyenin lokomotiflerindendir .O formayı ölsen bile yırtamazsın . Sana kralı öyle bir hak vermez , veremez .. Yaparsa da üstüne çökerler böyle , cezayı da yersin . Artistlik olarak yorumluyorum ben ...

Tüm spor yazarları ve medyası eleştirdi Televizyonlarda .. O zaman hepsi saçmalıyor. Bu mudur ?

arslansem

arslansem

Üye
Valla bana böyle düşünmeniz acayip komik geliyor çok ciddi söylüyorum :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha birşey söylemek istemiyorum ..
Sen bilirsin . Bu yönde düşünmeye devam et o zaman :) Ama gerçekten son derece yanlış düşünüyorsun ...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Bana formayı yırtmak mücadelenin simgesi değil daha çok çaresizliğin bir sonucu gibi geldi, çünkü savaşırsınız kazanırsınız formayı trübünlere gönderirsiniz, kendiyle savaşan bir oyuncu ancak kendi formasını yırtabilir, rakip futbolcunun formasını yırtsaydı o golü attırmamak için çok daha değerli bir hareket olurdu. Tamamen trübünlere yönelik duruyor hareket.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bursasporda oynarken bursanın hakkı yendiğinde formasını yırtmıyordu Galatasaraya gelince ne değişti orada daha çok paramı veriliyor ondanmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...