Çok yakın olduğum bi arkadaşım da z3 kullanıcısı bende de z2 var sırf bataryasına ve kamerasına güvenliğimizden aldık ama ben memnun değilim o da değil, hatta şöyle izah edeyim aynı okuldayız arkadaşımla genelde aynı şeyleri yapıyoruz oyun internet vb. müzik nerdeyse aynı zamanda açık ve ben eve gittiğimde sabah (6dan akşam 6ya) şarjım 30 falan kalırken onunki daha da düşük oluyor. Sırf bu yüzden z2'ye downgrade yapıp kitkata döndüm bir hafta falan kitkat kullandım fakat sonuç daha da kötü oldu cihazın sarjı daha çabuk bitiyor. Ayrıca 2K ekrana sahip olan note 4'ün ve ekranı Z2 ve Z3den daha büyük olmasına karşın 2915mah bataryalı İphone 6 plus'un batarya ömrünün bizim cihazlardan daha uzun süre dayandığına şahit oldum. Hayır problem bizde mi yoksa sony'de mi anlayamıyorum, hadi iphone neyse ios kullanıyor farklı işletim sistemini bahane ederim peki ya note 4'e ne demeli? Ekranı hem büyük hem de 2K ve benim cihazımdan daha uzun süre kullanıma sahip bence sorun sony'nin batarya kalibrasyonunu bir türlü tutturamamasıyla alâkalı umarım öyle veya böyle bir şekilde bu problemi çözerler (ki çözeceklerini hiç sanmıyorum). Kamera konusuna gelince tamam kamerası iPhone 6+dan iyi fakat note 4'ün yanına yaklaşamıyorm note 4 açık ara çok daha gelişmiş bi kameraya sahip nedeniyse kamera lensi (imx240) herneyse aldık kullanıyoruz kameraya çok bi lafım yok ama bu batarya olayı çok canımı sıkıyor