Telefon Tavsiyesi z3 mü z2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

berkoto38

berkoto38

Üye
    Konu Sahibi
z3 mü z2 mi
arkadaşlar ben yurtdışından tel getirtmeyi düşünüyorum sizce z2 mi z3 mü getirtmeliyim z2 1400 z3 2000 liraya geliyo
benim bu soruyu sormamın sebebi yani aralarında pek fark yok ama fiyat farkı buna degermi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z2.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
imkanın varsa bence z3 al güncelleme olarak z2den daha çok süre destek alır yeni her zaman iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
alical33

alical33

Üye
Sen note 4 al bence ama illa Sony olsun diyorsan da z2 al kullan aradaki 600 lirayı hak edecek bişeyi yok z3 ün

0MG90

0MG90

Üye
Z3'ün fiyatı belli oldu mu ki? 2000 liraya denk geliyorsa Z2 al o zaman.

ByKatre

ByKatre

Üye
Z2 O Kadar Paraya Yazık Olur

ANIL

ANIL

Admin
Z2 gayet yeterli bir cihaz. Daha iyi bir seçim olur.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Z2.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
z3 ile z2 arasında çok fark yok. z2 al sen.

berkoto38

berkoto38

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler arkadaşlar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bence de Z2. Sony Z2 nin kenarları yuvarlatıp sağını solunu rütuşlayıp Z3 diye satıyor. Bu bildiğin kamuflaşlı Z2 saten :)

Invoke

Invoke

Üye
600 lira boru değil. Z2 alırdım ben olsam. Üstelik fark yok.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Z2 ile Z3 arasında fark yok. Ben bekliyorum çünkü Z3 Compact alma ihtimalimde var. Bakalım çok bekletirlerse Z2 düşünüyorum. M8 bataryayı 3000 falan yapsaydı onuda düşünebilirdim.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Z2 ile Z3 arasında fark yok. Ben bekliyorum çünkü Z3 Compact alma ihtimalimde var. Bakalım çok bekletirlerse Z2 düşünüyorum. M8 bataryayı 3000 falan yapsaydı onuda düşünebilirdim.
G2 bence su an en sorunsuz telefon.

fk555897

fk555897

Üye
Bence 2.000 TL'ye Z2 al.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bence 2.000 TL'ye Z2 al.
ne iki bini 1600 liraya satıyor çoğu yer. Z3 gelecek etiketi bir yapıştıracaklar 2200 T.L Z2 de bunu gördük. Birbirine bu kadar yakınken bu iki model her türlü Z2.

fk555897

fk555897

Üye
ne iki bini 1600 liraya satıyor çoğu yer. Z3 gelecek etiketi bir yapıştıracaklar 2200 T.L Z2 de bunu gördük. Birbirine bu kadar yakınken bu iki model her türlü Z2.
Pardon biraz eksik bilgi kullanmışım. Arkadaş yurtdışından getirteceğim demiş. Ben Türkiye'den garantili Z2 almasını öneririm.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Pardon biraz eksik bilgi kullanmışım. Arkadaş yurtdışından getirteceğim demiş. Ben Türkiye'den garantili Z2 almasını öneririm.
Bencede tr cihaz iyi olur satarken iyi oluyor özellikle.

Invoke

Invoke

Üye
Ama daha pahalı oluyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

archh

Üye
200-300 tl için dışardan cihaz getirtme 2. el zor satarsın.

Üst Alt