Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesiz3 mü z2 mi
Sponsorlu Bağlantılar
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
z3 mü z2 mi
arkadaşlar ben yurtdışından tel getirtmeyi düşünüyorum sizce z2 mi z3 mü getirtmeliyim z2 1400 z3 2000 liraya geliyo
benim bu soruyu sormamın sebebi yani aralarında pek fark yok ama fiyat farkı buna degermi
Sucrofe
Üye
Z2.
sLeepLe
Üye
imkanın varsa bence z3 al güncelleme olarak z2den daha çok süre destek alır yeni her zaman iyidir
alical33
Üye
Sen note 4 al bence ama illa Sony olsun diyorsan da z2 al kullan aradaki 600 lirayı hak edecek bişeyi yok z3 ün
0MG90
Üye
Z3'ün fiyatı belli oldu mu ki? 2000 liraya denk geliyorsa Z2 al o zaman.
ByKatre
Üye
Z2 O Kadar Paraya Yazık Olur
ANIL
Admin
Z2 gayet yeterli bir cihaz. Daha iyi bir seçim olur.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Tabi ki Z2.
Fenomenon
Üye
z3 ile z2 arasında çok fark yok. z2 al sen.
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
herkese teşekkürler arkadaşlar
Akhtoher
Üye
Bence de Z2. Sony Z2 nin kenarları yuvarlatıp sağını solunu rütuşlayıp Z3 diye satıyor. Bu bildiğin kamuflaşlı Z2 saten
Invoke
Üye
600 lira boru değil. Z2 alırdım ben olsam. Üstelik fark yok.
>Pessimistic.
Üye
Z2 ile Z3 arasında fark yok. Ben bekliyorum çünkü Z3 Compact alma ihtimalimde var. Bakalım çok bekletirlerse Z2 düşünüyorum. M8 bataryayı 3000 falan yapsaydı onuda düşünebilirdim.
Z2 ile Z3 arasında fark yok. Ben bekliyorum çünkü Z3 Compact alma ihtimalimde var. Bakalım çok bekletirlerse Z2 düşünüyorum. M8 bataryayı 3000 falan yapsaydı onuda düşünebilirdim.
ne iki bini 1600 liraya satıyor çoğu yer. Z3 gelecek etiketi bir yapıştıracaklar 2200 T.L Z2 de bunu gördük. Birbirine bu kadar yakınken bu iki model her türlü Z2.
ne iki bini 1600 liraya satıyor çoğu yer. Z3 gelecek etiketi bir yapıştıracaklar 2200 T.L Z2 de bunu gördük. Birbirine bu kadar yakınken bu iki model her türlü Z2.