Telefon Tavsiyesi Z3-IP 6

Sponsorlu Bağlantılar

Z3 - IP 6

• Z3

Kullanılan: 6 100.0%
  • IP 6

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

nazmican6180

Üye
İphone ben anlıyamadım yani kara kutu gibi bişi hiçbiryerine ulaşamıyon sd card takamıyon çok saçma bişi gibi gelio bna

nazmican6180

Üye
Telefona şarkı indiriom hemen otg le flaşa atıom onuda arabaya baglıyom akşama kadar çalıo iphone da yapamazsın mouse klavye oyun kolu ne ararsan baglıyom bi eşşek gibi telefona binmediğim kaldı

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
Sıfır bir cihaz alıyosan zaten kullanmaya alcaksın satmaya değil bence ama yine uygun fiyata alınması taraftarındayım iphone piyasası cok yavas düşen bir cihaz olabilir ama herkes kullanamaz Android iosa göre bildiğin özgürlükk kim.nederse desin android candır :D

nazmican6180

Üye
Dogru soylüyorsun kardeşim iphone da app s üyeliğine bile kredi kartı kartı istio korkumdan 1 ay üye olmayıp mal gibi gezdiydim öle ama androitte bole bişi yok herşe pratik

Invoke

Invoke

Üye
Tamam beyler siz Z3 kullanın. Söyledikleriniz dediğimin aksini ispatlamıyor ki. Iphone değerini daha az kaybeder, XZ daha çok kaybeder. 1-2 ay sonra XZ4 gelecek.
Z1 ile 5S aynı zamanlarda tanıtılan cihazlar. Bugün 5S'inizi takas edin veya satın bir de Z1'inizi deneyin. Piyasaları ortada. Benim bahsettiğim bu.

Yoksa ben de Z3 alırım ama tamamen kişisel nedenlerden ötürü. Çünkü daha rahat ve tasarımı daha çok hoşuma gidiyor diye.
Siz markete kredi kartı girmeyip de androidde apkleri korsanlıyorsanız mesele ayrı oluyor tabi. Şimdi burada IOS'un farklarını mı tartışalım.

nazmican6180

Üye
E adam farklı segmentlerde telefonların karşılaştırmasını istiyor yani napak görünüşü kamerayı mı tartışalım tabikide işletim sistemine bakıp öyle alcaz

nazmican6180

Üye
Hem kardeş sen fiyata bakıyon bütün telefonlar ucuzluyacak elbet ki bir telefon 3-4 sene kullanılacagına göre sen zaten telofonu ikinci ele o zaman hurda parasına verirsin ha belki o zaman satarken belki iphone 100 tl :-) fazla edebilir ama yıllarca kapalı kutu kullanırsın özgürlük die bisi kalma

cici60

cici60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98
PriZm

PriZm

Üye
Dogru soylüyorsun kardeşim iphone da app s üyeliğine bile kredi kartı kartı istio korkumdan 1 ay üye olmayıp mal gibi gezdiydim öle ama androitte bole bişi yok herşe pratik
Hayır kredi kartı eklemek zorunlu değil.

nazmican6180

Üye
Evet biZim arkadasta öle ucuza alıyo

nazmican6180

Üye
Hayır kredi kartı eklemek zorunlu değil.

Valla ben öyle çok araştırma yapmadım zaten sonra üyeliği arkadaşımdan aldım ama istemeden app store uye olamıyodum

Üst Alt