Telefon Tavsiyesi Z3-IP 6

Sponsorlu Bağlantılar

Z3 - IP 6

• Z3

Kullanılan: 6 100.0%
  • IP 6

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

frankesen1

Üye
    Konu Sahibi
Z3-IP 6
Başlıktaki gibi yakın zamanda telefon almayı planlıyorum sizce hangi telefonu almam nedeniyle beraber daha mantıklı olur yazarsanız sevinirim.

98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim kesinlikle benim tercihim Z3 derim :oke:

furkankaya559758

Üye
Z3 çok daha iyidir. Ben iPhone 5S'den Z2'ye geçtim. iPhone'dan daha iyi, her işimi görüyor.

frankesen1

Üye
    Konu Sahibi
Z3 çok daha iyidir. Ben iPhone 5S'den Z2'ye geçtim. iPhone'dan daha iyi, her işimi görüyor.

Kardeşim kesinlikle benim tercihim Z3 derim :oke:

Yorumlarınız için teşekkür ederim ayın 22sinde almayı planlıyorum telefonu vatanbilgisayardan alacağım sanırım bana verdikleri fiyatlar şu şekilde ;

Z3 2100 : 12 Taksit
I6 2400 : 12 Taksit

Pek bir fiyat farkı yok gibi sorduğum kişiler telefondan anlıyor diye düşündüğüm kişiler I6 almam gerektiğini teknik özellik olarak bakarsam telefonun sınıfta kalacağını fakat ios sayesinde stabilitesi yüksek bir telefona sahip olacağımı söylediler benimde aklım karıştı.Aynı şekilde Z3ten I6 geçen birisinden aldığım yorumda aynı şekildeydi.

furkankaya559758

Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim ayın 22sinde almayı planlıyorum telefonu vatanbilgisayardan alacağım sanırım bana verdikleri fiyatlar şu şekilde ;

Pek bir fiyat farkı yok gibi sorduğum kişiler telefondan anlıyor diye düşündüğüm kişiler I6 almam gerektiğini teknik özellik olarak bakarsam telefonun sınıfta kalacağını fakat ios sayesinde stabilitesi yüksek bir telefona sahip olacağımı söylediler benimde aklım karıştı.Aynı şekilde Z3ten I6 geçen birisinden aldığım yorumda aynı şekildeydi.
Sony'nin arayüzü de diğer Android'ler kadar kasan bir arayüz değil. iPhone 6'yı aratmayacağını düşünüyorum. iPhone 6 şarj konusunda çok düşük ve aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye

sony android olarak en stabil telefon. ayfon kullanmadım hiç kullanmam kardeş mp3 sitesinden telefona müzik indiremedikten sonra neyleyim otelefonu . 5s fln görüntüsü çok hoştu ama ı6 hiç cekici gelmiyor aynı android telefonlara benziyor. Şarj kamera görünüş incelik dersen Z3 diyip susacaksın.Android Candır gerisi heyecandır.
Sony'nin arayüzü de diğer Android'ler kadar kasan bir arayüz değil. iPhone 6'yı aratmayacağını düşünüyorum. iPhone 6 şarj konusunda çok düşük ve aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
aynen katılıyorum ayrıca burayı okumanı şiddetle tavisye ediyorum :D

Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCep

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle katılıyorum bu arada iphone 6 kaç gb alacaksın 16 ise hiç hiç değmez aradaki farka Z3 :thumbup:

• Beğen

nazmican6180

Üye
Kardesim iphone 6 lı alma alacaksan 6 plus al bence çünkü iphone 5 5s 6 da 1 gb ram var aynı kamera aynı şey bna göre plusta 2 gb ram var fark yaratır sony dersen androidde hiçbir kasma yok z3 kullanıcısıyım dayanıklılık daha iyi ses daha iyi kamera daha iyi parçası ucuz malzemesi bol android çoğu paralı uygulamaları ücretsiz kurabilirsin istediğin şarkıyı müziği ugraşmadan indirirsin daha kullanışlı stabilize konusunda sony de 3 gb ram var bnce hiç sorun olmaz android 5 geldiğinde ios benzetip ramı kullanımı düşecegini söylüyorlar eger oyle olursa iphone die bisi kalmaz adamlar samsung bile daha hızlı olacak dio artık gerisini sen düşün samsung bile stabil olursa uçar android telefon fiyatları

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız aradan zaman geçince Z3 değerini kaybederken Iphone 6 değerini koruyacak.

nazmican6180

Üye
Kardeşim 2. Elde her telefon zaten yeteri kadar deger kaybediyor hem zaten iphone 2300 den fazla ben sony i 1960 a aldım fiyat farkı çok fazla sony düşse bile alırken arada bir telefon parası fark var

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
1960 yerine düz hesap 2 bin lira diyelim mi? Iphone 6 da 2500 lira. 2000 liraya bir telefon alıyorsunuz aradaki 500 liraya da bir telefon parası diyorsunuz.

nazmican6180

Üye
Ya sonuç olarak 500 liraya sıfır telefon yokmu

Invoke

Invoke

Üye
Var tabi ama sonuç olarak 4 telefon parasına 1 telefon almışsınız. :D

nazmican6180

Üye
Mediamarkt ta fly die general mobile discoverynin aynısı 450 tl bitanede ondan alırım ben

nazmican6180

Üye
400 500 liralığıda çocuguna verirsin 2 sene rahat kullanır

Invoke

Invoke

Üye
Enteresan bir düşünce tabi. :D

cici60

cici60

Üye
Z3 açılmamış kutu 1800tl aldım ben:) hemde 2 ay taksiitli 24 ay garanti

nazmican6180