halbuki nokia öylemi 1520 çıkalı 3 sene olcak hala amiral gemisi tadında 
Hahqhben sonynin compact adı altında piyasaya sürdügü telefonların gereginden pahalı oldugunu düşünüyorum zenfone 2 4 gb lik ram ile gayet güzel ve fiyatına göre uygun bi telefon ayrıca atıyorum şimdi z3 compact aldın 2 sene sonra z7 compact çıkıcak pskilojik baskı yanihalbuki nokia öylemi 1520 çıkalı 3 sene olcak hala amiral gemisi tadında
![]()
ben wp sevmiyorum yaw. Ama şuan z3c nin fiyatı gayet iyi. Sony diğer firmalar minisinde özellik kırmıyor yüksek özellik sunuyor sadece boyut küçültüyor. Zaten zf2 ve z3c arasında kalmamn sebebi fiyat aralklarnda en iyileri olmalariZ2 nin özelliği yok diyorlar oylemi gerci diyen kişilerde androidden anladığı yok sen ne diyon sende var galiba?Kesinlikle Z3 Compact. Zenfone 2 yanına bile yaklaşamaz bence.
Konuyla alakasız oldu, bilgi almak istiyorsan mesaj atabilirsin banaZ2 nin özelliği yok diyorlar oylemi gerci diyen kişilerde androidden anladığı yok sen ne diyon sende var galiba?
sürüm düşürmek gerekiyor muş falan filan alıştık Samsunga tabi sony zor geliyor haliyle BOOTLOADER falan
ama kardaş şunu söylim z3 compakt ile iphone 6 yı al aynı masaya koy ve gelen tepkileri gör
iphone bakan bile olmuyor
sistem olarak snapdragon falan anlamam pek ama Kasma takılma kapanma vs hiç bir şey yok süper bi sistem oturtmuş arkadaşım da iphone 6 var yanında ben varken kamerayı açmaya eli gitmiyor bi kamerada bukadar özellik olurmu arkadaş ya sony yıkılıyor mübarek
sarj süresi müthiş yoğun kullanımda bir günü çok rahat çıkartıp üstüne şarja takmak için şarjı bitirmeye extra çaba sarfedersin o derece
yanlız bi kötü tarafı var arka kapak ta cam onuda plastik kılıf alıp muhafaza edersen normal bi insan a (bana değil
) iki sene rahat gider diye tahmin ediyorumBknz:Öneri - Xperia Z3 açılmıyor - MaxiCepsadece su geçirmez özelliği için bile sony derim![]()
teknoloji şans işidir
benimkinde bi problem olmadıSonuçta yeniden açılmış telefonu. Her telefon sorunsuz diye bir şey yok.