neden zenfone 2 değil ?Sony Xperia Z3 Compact
Zenfone 2 bana yakışıklı gelmedi. Z3 Compact şarj ve performans olarak zaten çok üstün bir cihaz. Birde kişisel tercihim suya dayanıklı bir cihaz olmasıda benim tercihlerimin arasında.neden zenfone 2 değil ?
neden zenfone 2 değil ?Sony Xperia Z3 Compact
peki zenfone 2 yazılımsal konudan sıkıntılı diyorlar böyle birşey varmı takılmalar oluyormuş 4gb ram da nasıl takılma olurZenfone 2 bana yakışıklı gelmedi. Z3 Compact şarj ve performans olarak zaten çok üstün bir cihaz. Birde kişisel tercihim suya dayanıklı bir cihaz olmasıda benim tercihlerimin arasında.

türkiyede çıktımı asus 2 ? 32 4gb ram modeliZ3 compact yada zenfone 2 arasında seçim yap aradaki çeşitli farklar var illaki küçük büyük bişey seviyorsundur ona göre karar ver
türkiyede çıktımı asus 2 ? 32 4gb ram modeliZ3 compact yada zenfone 2 arasında seçim yap aradaki çeşitli farklar var illaki küçük büyük bişey seviyorsundur ona göre karar ver
pahalımı ? yarısından çoğu vergi ve bana göre fiyatı iyi gibi 4gb ram var benim pc de yok 4gb ramZenfone 2 gereğinden pahalı, Z3c al onun yerine
İyi git al o zaman Zenfone 2, niye konu açtıntürkiyede çıktımı asus 2 ? 32 4gb ram modeli
pahalımı ? yarısından çoğu vergi ve bana göre fiyatı iyi gibi 4gb ram var benim pc de yok 4gb ram
pahalımı ? yarısından çoğu vergi ve bana göre fiyatı iyi gibi 4gb ram var benim pc de yok 4gb ramZenfone 2 gereğinden pahalı, Z3c al onun yerine
sadece görüşlerinizi almak istedim şuan zenfone 2 biraz önde benim içinİyi git al o zaman Zenfone 2, niye konu açtın