z3 compact mı zenfone 2 mi iphone 5s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi?

• zenfone 2

Kullanılan: 0 0.0%
  • z3 compact

Kullanılan: 4 50.0%
  • iphone 5s

Kullanılan: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
z3 compact mı zenfone 2 mi iphone 5s mi ?
-

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony Xperia Z3 Compact

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
neden zenfone 2 değil ?
Zenfone 2 bana yakışıklı gelmedi. Z3 Compact şarj ve performans olarak zaten çok üstün bir cihaz. Birde kişisel tercihim suya dayanıklı bir cihaz olmasıda benim tercihlerimin arasında.

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 compact yada zenfone 2 arasında seçim yap aradaki çeşitli farklar var illaki küçük büyük bişey seviyorsundur ona göre karar ver

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
Z3 compact yada zenfone 2 arasında seçim yap aradaki çeşitli farklar var illaki küçük büyük bişey seviyorsundur ona göre karar ver
türkiyede çıktımı asus 2 ? 32 4gb ram modeli

byAndroid

byAndroid

Üye
Çıktı asusun kendi sitesinde satışta olması lazım

0MG90

0MG90

Üye
Zenfone 2 gereğinden pahalı, Z3c al onun yerine

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye

pahalımı ? yarısından çoğu vergi ve bana göre fiyatı iyi gibi 4gb ram var benim pc de yok 4gb ram
İyi git al o zaman Zenfone 2, niye konu açtın

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

akin1905

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 2 gereğinden pahalı, Z3c al onun yerine
pahalımı ? yarısından çoğu vergi ve bana göre fiyatı iyi gibi 4gb ram var benim pc de yok 4gb ram
İyi git al o zaman Zenfone 2, niye konu açtın
sadece görüşlerinizi almak istedim şuan zenfone 2 biraz önde benim için

rodinatr

rodinatr

Üye
ios seviyorsan 5s hem parmak izi ve tasarımı daha güzel. Z3c kalın ama şarj süresi iyi bi telefon bu ikisinden birisini alırsan pişman olmazsın ama birde mx4 pro ya bakmanı tavsiye ediyorum ben 5s kullanıyorum meizu almayı düşünüyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Zenfone 2'nin yurt dışı fiyatlarına bakarsan aşırı ucuz olduğunu görürsün, Asus diğer firmalar gibi Türkiye'deki kullanıcıları kazıklıyor
Ben Zenfone 2'nin kamerasını ve ekranını fazla beğenmedim, benim tercihim Z3c olurdu

rodinatr

rodinatr

Üye
Evet zenfone2 gerçekten tepsi gibi tasarıma zerre önem vermemişler her ne kadar donanımı yüksek olsada en önemlisi tasarımı olmalı.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
GodMode

GodMode

Üye
Eğer tasarım dersen arkadaşların da dediği gibi Z3C alabilirsin. Ama diğer tüm konularda Zen2 daha iyi bence. 32 GB olanı sitesine geldiği zaman Zen2 hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsin. Bence biraz bekle :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
birbirinden uzak 3 telefon, biri küçük ekran biri çanta gibi biri farklı işletim sistemli ve hepsinden önemlisi konu sahibi neyi sever bu bile bilinmemekte... ben oyumu one m9 dan yana kullanıyorum (!)

Kerim.

Kerim.

Üye
Ios seviyorsan 5s android seviyorsan z3 compact ikiside cok iyi cihazlar