yeumyang
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Peki ne yapabilirim mağazalarda yok internetten de kredi kartı olmadan alamazsam kredi kartı kullanan birinden rica ederim olmazsa hangi siteden almayı önerirsiniz ve nasıl bir kablo alayımKredi kartın olmadan alamazsın sanırım.
Mediamarkt'ta gördüm ben sanki. Ön ödemeli kart alın isterseniz onla alırsınız? Hepsiburada, N11 ve Gittigidiyor'da var kablo ve dönüştürücüler.Peki ne yapabilirim mağazalarda yok internetten de kredi kartı olmadan alamazsam kredi kartı kullanan birinden rica ederim olmazsa hangi siteden almayı önerirsiniz ve nasıl bir kablo alayım
Teşekkürler bir bakayım internettenKapıda ödemeli site bulursan öyle de alabilirsin
Teşekkürler Mediamarkt a sormamıştim bir sorayım olmadı dediğiniz gibi ön ödemeli kart almakMediamarkt'ta gördüm ben sanki. Ön ödemeli kart alın isterseniz onla alırsınız? Hepsiburada, N11 ve Gittigidiyor'da var kablo ve dönüştürücüler.
İş bankasının bankamatik kartı var telefonu kartla almıştım vatandan bir deneyeyim teşekkürlerHerhangi bir banka kartı varsa sizde veya ailenizden birinde gg den yapabilirsiniz. Ama online alışveriş özelliği olması lazım.
Şimdilik bir sorun yok ama yalama olur diye almak istiyorum zaten suya sokmadım testini yaptım geçti su da geçirmez heraldebence acilen al 6 ay kullandım kapağı koptu . sonra yaptırdım su geçirme özelliğini yitirdiği için sattm
Bende bunu almayı düşünüyorum ama kablo hakkında bilgim yokBende manyetik kablo almayı düşünüyorum hangi marka model alacağımı karar vermedim tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Mesela bu ürü fiyatına göre nasılLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normal usb ye göre çok mu geç dolduruyor ortalama kaç saatte doluyor şarj doçk alsam o nasılBende var kullanıyorum gayet ideal lakin çok ama çok geç doluyor, gece uyumadan şarja takıyorum dersen al yok bana şarj dayanmıyor dersen tavsiye etmem.
Teşekkürler sıkıntı olmaz dock u mu önerirsiniz kabloyu muDocku bilmiyorum 3saate yaklaşık bi sürede doluyor
Sadece şarj için kullanacağım kablo alayım o zaman ilgi ve alakanızdan dolayı tekrar teşekkürlerKullanacağın yere göre değişir bende Tv De takılmak istiyorum dersen elbette docku ama fiyatı biraz pahalı gibi ama bende smart Tv var sadece şarj edeceğim dersen elbette kablo
Teknosa ya sormuştum yok demişlerdi internet üzerinden alabilirsin bulamazsın demişlerdi bir telefoncuya da sormuştum oda teknik serviste varsa vardır yoksa internetten alacaksın demişti bu hafta çarşıya gidemem haftaya bir gezeyim telefoncularıAyrıca burada aksesuar satan yerlerde mevcut sende bölgedeki telefoncular gezerek Max 30TL ye bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?