Z3 compact manyetik şarj kablosu alacağım öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Z3 compact manyetik şarj kablosu alacağım öneriler
Z3 compact için manyetik şarj kablosu alacağım teknosa gibi mağazalarda yok internetten alacaksınız demişlerdi kapakcık yalama olma ihtimali var internetten daha önce hiç alışveriş yapmadım kredi kartı kullanmıyorum nereden ve nasıl alabilirim önerilerinizi bekliyorum

0MG90

0MG90

Üye
Kredi kartın olmadan alamazsın sanırım.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Kredi kartın olmadan alamazsın sanırım.
Peki ne yapabilirim mağazalarda yok internetten de kredi kartı olmadan alamazsam kredi kartı kullanan birinden rica ederim olmazsa hangi siteden almayı önerirsiniz ve nasıl bir kablo alayım

byAndroid

byAndroid

Üye
Kapıda ödemeli site bulursan öyle de alabilirsin

0MG90

0MG90

Üye
Peki ne yapabilirim mağazalarda yok internetten de kredi kartı olmadan alamazsam kredi kartı kullanan birinden rica ederim olmazsa hangi siteden almayı önerirsiniz ve nasıl bir kablo alayım
Mediamarkt'ta gördüm ben sanki. Ön ödemeli kart alın isterseniz onla alırsınız? Hepsiburada, N11 ve Gittigidiyor'da var kablo ve dönüştürücüler.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Herhangi bir banka kartı varsa sizde veya ailenizden birinde gg den yapabilirsiniz. Ama online alışveriş özelliği olması lazım.

cici60

cici60

Üye
bence acilen al 6 ay kullandım kapağı koptu . sonra yaptırdım su geçirme özelliğini yitirdiği için sattm

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Herhangi bir banka kartı varsa sizde veya ailenizden birinde gg den yapabilirsiniz. Ama online alışveriş özelliği olması lazım.
İş bankasının bankamatik kartı var telefonu kartla almıştım vatandan bir deneyeyim teşekkürler
bence acilen al 6 ay kullandım kapağı koptu . sonra yaptırdım su geçirme özelliğini yitirdiği için sattm
Şimdilik bir sorun yok ama yalama olur diye almak istiyorum zaten suya sokmadım testini yaptım geçti su da geçirmez heralde

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
Bende manyetik kablo almayı düşünüyorum hangi marka model alacağımı karar vermedim tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Mesela bu ürü fiyatına göre nasıl

Son düzenleme:
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bende manyetik kablo almayı düşünüyorum hangi marka model alacağımı karar vermedim tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Mesela bu ürü fiyatına göre nasıl
Bende bunu almayı düşünüyorum ama kablo hakkında bilgim yok

Bülent872

Bülent872

Üye
Bende var kullanıyorum gayet ideal lakin çok ama çok geç doluyor, gece uyumadan şarja takıyorum dersen al yok bana şarj dayanmıyor dersen tavsiye etmem.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bende var kullanıyorum gayet ideal lakin çok ama çok geç doluyor, gece uyumadan şarja takıyorum dersen al yok bana şarj dayanmıyor dersen tavsiye etmem.
Normal usb ye göre çok mu geç dolduruyor ortalama kaç saatte doluyor şarj doçk alsam o nasıl

Bülent872

Bülent872

Üye
Docku bilmiyorum 3saate yaklaşık bi sürede doluyor

• Beğen
Tepkiler: yeumyang
Bülent872

Bülent872

Üye
Kullanacağın yere göre değişir bende Tv De takılmak istiyorum dersen elbette docku ama fiyatı biraz pahalı gibi ama bende smart Tv var sadece şarj edeceğim dersen elbette kablo

• Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Kullanacağın yere göre değişir bende Tv De takılmak istiyorum dersen elbette docku ama fiyatı biraz pahalı gibi ama bende smart Tv var sadece şarj edeceğim dersen elbette kablo
Sadece şarj için kullanacağım kablo alayım o zaman ilgi ve alakanızdan dolayı tekrar teşekkürler

Bülent872

Bülent872

Üye
Ayrıca burada aksesuar satan yerlerde mevcut sende bölgedeki telefoncular gezerek Max 30TL ye bulabilirsin.

• Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Ayrıca burada aksesuar satan yerlerde mevcut sende bölgedeki telefoncular gezerek Max 30TL ye bulabilirsin.
Teknosa ya sormuştum yok demişlerdi internet üzerinden alabilirsin bulamazsın demişlerdi bir telefoncuya da sormuştum oda teknik serviste varsa vardır yoksa internetten alacaksın demişti bu hafta çarşıya gidemem haftaya bir gezeyim telefoncuları

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim en kısa sürede manyetik kabloyu alacağım

Üst Alt