Karşılaştırma z2 mi alsam g3 mu

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
z2 mi alsam g3 mu
Arkadaslar aradaki fiyat farkina 5s deqermi ne gibi farklari var parmak izi haric ve 2 yil goturse yeter bana oqrenciyim o yuzden bes dusunuyorum .d hani kamera islemci destek bilmem ne caydirici yonleri varmi bide apple dewrimlerini duz rakamlarla yapior bide her appde bes icin optimize edilmistir dior neden

Simdiden tesk

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
elimde imkan olsaydı 5s alırdım, beni de en aşağı 4 yıl götürürdü, ama şöyle düşünürsek 2 yıl kısa süredir bunun içinde 5 yeterlidir fikrim bu..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Batarya konusunda ikiside vasar maalesef. Parmak izi dışında birde extra ısı flashı var sanırım başkada yeni nesil işlemciden başka fark yok. 2 yıl sonra hemen değiştireceksen 5 al ama kasası çok hassastır aman diyim.

98farom98

98farom98

Üye
Valla kardeşim 5s alsan daha iyi hem 64 bit hem 5 den biraz daha iyi rahat seni 2 yıl götürür :oke:

avast

avast

Üye
Hocam bende 5 kullanıyorum şuanda gözle görülür 3-4 saniye fark oluyo meaela realracing açılırken benim 5 arkadaşın 5s ten 3-4 saniye daha geç açıyo ama oynamada bi sıkıntı yok hani bende 6s e yada 7 yi beklemeyi düşünüyorum

3onur5

3onur5

Üye
iphone 5 2 sene rahatlıkla götürür daha fazla bile götürür şuan ben kullanıyorum 5s ve 5 arasında pek bi fark yok parmak izi okuyucu ve işlemcisi dışında birde kamerası ağır çekim yapıyor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Aradaki fiyat farkı na dayanan ozellikler beni cezbetmiyor suan bide su app storede ip 5 icin optimize edilmistir dior ne anlama gelior ve 4s kullanirken wifi sorunu yasamistim tel donuyordu acinca wifiyi buzluqa felan koydum calisiordu tekrar bozuluyodu bu sik karsilasilan bi sorun deildir iphonlarda umarim
Bu arada parmak izi okuyucu harbiden stabil calisiyormu

avast

avast

Üye
Aradaki fiyat farkı na dayanan ozellikler beni cezbetmiyor suan bide su app storede ip 5 icin optimize edilmistir dior ne anlama gelior ve 4s kullanirken wifi sorunu yasamistim tel donuyordu acinca wifiyi buzluqa felan koydum calisiordu tekrar bozuluyodu bu sik karsilasilan bi sorun deildir iphonlarda umarim
hocam öyle sıkıntılar yaşamadım ben iphone 5 için optimize edilmiş o nda düzgün çalışıyo diyo işte mesela iphone 6 plus da bazı uygulamalar düzgün çalışmıyo optimize edilse düzgün çalışır öyle düşün

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamamen aynısı annemdeki 4s te var. Garantide bitti illahlah getirdi resmen kendikinden kapanma wifi desen çalışmaz.

• Beğen
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Iphoneun en iyi telefonları s serileri olmuştur 5s tavsiye ederim ama 2 yıl kullanacağını düşünürsek aradaki fiyat farkından dolayı 5 almak daha mantıklı olabilir.
Evet stabil çalışıyor.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
+ serileride iyi artık :D

• Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar ıphondan wazgeçtim bu fıyata bu ozellıkler benı kesmedı sızce başlıktakı cıhazlrdan hangısı alınmalı 2 3 yıl goturmesı nı ıstıyorum bu sefer kesın bunlardan biri :D g 3 u bılıorum z 2 nekdar guncelleme alır ve kamera sı ve kullanıcı yorumlarını alıyım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 al ama alırken "kronik" dertler var mı dikkatlice incele öyle al. :oke:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
bayabi araştırdım g3 un 2k ekranı telefonu batırmış gibi yorumlar gordum şarjdan işlemciden kesıntıler yapıornmuş z2 daha iyi gibi geldi bana bide ram 3 muş benm 2 bılıodum hafıza kartıda gırıor şuan kalan en iyi guncellemeyı ve desteği hangisinin vereceği

98farom98

98farom98

Üye
Hocam ben Z2 kullandım çok güzel bir cihaz ben hayatta sony den vazgeçmem kaliteli telefon yapıyor şarjı 2 gün gidiyor bana bu aldığımda 2 gün gidiyor Z2 öneriyorum :oke:

Buğra

Buğra

Admin
Xperia Z2 tavsiye ederim :oke:

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Sony Z2 tavsiye ederim.

turkishield

turkishield

Üye
yerinde olsam z4 ya da g4ü beklerim :) ki benim şuan yaptığım gibi :) yazın amerikaya gidiyorum ordan ya z4le dönerim ya da g4le :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
bakalım mağazaya gıdıp elime alıyım su cıhazları birde kesın kararımı vericem on kamerada kumlanma varmış sonyde acaba doğrumu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
LG G3 alacaksan 32 Gb olanını al. Çünkü 3 Gb ram var. Yerinde olsam Z2 alırdım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt