Biraz konu dışı olacak ama, hazır Z2'ciler burda toplanmışken 2 soru sormak istiyorum;
Z2'nin sim kartı micro mu nano mu?
Z2, Android L güncellemesini alacak mı?
Biraz konu dışı olacak ama, hazır Z2'ciler burda toplanmışken 2 soru sormak istiyorum;
Kullananlar Z2 ısınıyor diyor ama Z2'de çok iyi telefon. Ben zaten fazla ısınacağını düşünmüyorum. 4K video çekimi haricinde sorun çıkardığını duymadım. Özellik olarak G3'den daha iyidir.
Kullananlar Z2 ısınıyor diyor ama Z2'de çok iyi telefon. Ben zaten fazla ısınacağını düşünmüyorum. 4K video çekimi haricinde sorun çıkardığını duymadım. Özellik olarak G3'den daha iyidir.
Başka hiçbir markada yokken Sony'de olmasını tabi ki iyi olarak anlatacağız. Telefondaki bir hatadan dolayı bir süre sonra kapanıyordu ama bir arkadaş güncelleme ile 6 dakika çektiğini söylemişti. Ama benim her zaman savunduğum Full HD'nin şimdilik yeteceğidir. Nedeni ise depolama aygıtlarının kapasiteleri şimdilik 4K için düşük.