Tavsiye Z2 2 vuruşla uyandırma

Konu Sahibi
Z2 2 vuruşla uyandırma
Arkadaşlar bu gün Sony Xperia z2 cep telefonu aldım 2 vuruşa uyandırma özelliği var bu özellik çok şarz yer mi ve z2 kullanmış olan arkadaşlar tavsiyeleriniz nedir?

osicik

Üye
çift tıkı aktif ettiğinizde çok hassas bi şekilde açıyomu hemen ekranı benimkinde çizilmez ekran koruyucu var her seferinde hemen almıyor olmadı çıkarayımda normal ekran koruyucu takarım ????

çift tıkı aktif ettiğinizde çok hassas bi şekilde açıyomu hemen ekranı benimkinde çizilmez ekran koruyucu var her seferinde hemen almıyor olmadı çıkarayımda normal ekran koruyucu takarım ????
Tempered glass tak kardeşim 9h olsun ama. Bendeki su ve kir tutmuyor hassasiyeti de normalkinden farksız

osicik

Üye
Tempered glass tak kardeşim 9h olsun ama. Bendeki su ve kir tutmuyor hassasiyeti de normalkinden farksız
aynen tempered glass ama bende rom var kurulu ondan mı bilmiyorum bazen yumşacık dokununca alıyor bazen 4-5 kere sert tıklıyorum ancak alıyor anlamadım şimdi denedim hemen açtı .... ben anlamadım bundan bişey !!!

Kirilmaz cam demi kastetdiginiz benimde pahali telefonum olsa bende dusunmeden taktirim herseyi engelliyor

Tepkiler: osicik

0MG90

Üye
30 lira falan temperli cam, alın bence normal koruyucudan daha iyi

Aliexpress den 3 dolara aldım kardeşim Tavsiye ederim geçen fotolarını bıraktıydım

0MG90

Üye
Kaliteye göre değişir

3 dolar cok az ya ne guzelmis

Tepkiler: @@DiAbLo@@
    Konu Sahibi
Evet 3. Tık yaptırmadı daha

2 tıkla ekran uyandırmayı etkin yapmanı önermem. Bunu açtığında telefon cebindeyken kendiliğinden kilit açabiliyor.

En iyisi Dafoni diye duydum. Arkalı önlü temperli koruyucu 83 lira internette.

sLeepLe

Üye
ben spigen aldım 0.2 mm kalınlığı gayet memnunum dokunmatiğe de bi zararı yok ama benimki 5s için

Tepkiler: @@DiAbLo@@
    Konu Sahibi
yazdım yazalı iyi açıyo şimdi utandı galiba nova ile ekran çift tıkla kapamada var kıskanıyodum lg g2 yi şimdi bu özellikler iyi oldu )
3. Vuruş yaptırmıyor dedim 4. Vuruşta açtı biraz önce.

Tepkiler: osicik
Bu nasıl gençler :