Tavsiye Z1 ve Z2 hafiza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Z1 ve Z2 hafiza kartı
Arkadaslar z1 ve z2 ye oyun yuklerken hafizalari 16gb bunun zaten 6gb sistem keser biz oyunlari hafiza kartina kurabiliyormuyuz Z2 turkiyeye nisan da geliyor....yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Z1 in kullanılabilir hafıza 11.79 gb hafıza kartına yükleme yapmıyor root ile taşınabilir

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Rootsuz yollari yok mu hocam peki Z2 dede durum oyle olacakmıki bi bilgin var mi acaba ....
Rootsuz yapılırmı Bilmiyorum tam olarak ,Z2 için durum ne olur onuda cihaz gelince görürüz S4 için 4.3 ile hafıza kartına taşıma gelmişti

Invoke

Invoke

Üye
Bu aslında önceden olan bir özellikti sonra kalktı. Sebebini bilmiyorum. :D

Rootsuz olmaz. Z2 de farklı olmaz. Ayrıca bu olay sorun olmaz. Buna takılmayın, derim.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Gerekli açıklama yapıldı :tşk: Mert

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Bu aslında önceden olan bir özellikti sonra kalktı. Sebebini bilmiyorum. :D

Rootsuz olmaz. Z2 de farklı olmaz. Ayrıca bu olay sorun olmaz. Buna takılmayın, derim.
Iyide hocam oyunlar olmus 2gb nasil yukleyip oynuycan

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
3gb ram olmasinin ne onemi varki o zaman ne ise yarar yoksa apk 16gb hafizaya 1gb obbsi de hafiza kartina mi atiliyor ki

Invoke

Invoke

Üye
Gayet yeter. Obb zaten yine sd de olur.

3GB Ram ile ne alakası var? 3GB Ramin eksisi olmaz, şuan için pek bir artısı da yok 2GB da gayet yeterli olurdu. Adamlar 3 koymuş. :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Mesela asphalt 8

Invoke

Invoke

Üye
N'evet. :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Sagol hocam bi sorum daha olcak kendimi yapar yoksa bi secenek mi cikiyor secip atiyoz birde teli flas gibimi gosteriyor ....lg g2 gibi

Invoke

Invoke

Üye
Kendi sdye kurar, obb'yi. // Diye biliyorum. :D
Evet, telefonu flash gibi bağlayabilirsin.

Son düzenleme:

Üst Alt