Kardeşim birkaç telefonda olan bişey hepsinde olacak diye bir kural yok. Sorun olan telefonlarda genelde donanımsal sorundur bu. Sen telefon mu alacaksın yoksa sende z1c mı var?arkadaşlar z1compactlarda flaş sızması diye bişeyden bahsediliyor...
gece cekimlerinde fotonun bi köşesi filan parlak cıkıyomuş..
bilgisi olan var mı.. donanımsal mıdır yazılımsal mıdır...
tşkler
Teknik servis tek çözümYani bende var... Ve malesef benimde oyle.. Cok sacma degilmi ama yaa(
Hepsi aynı..camsa hepsi cam degil mi yada plastik her neyse.. Var mı bi çözümü peki?
Sen ne diyosun ya servise götürmesi lazım üretim hatasıÜretim hatası işte. Kasa açıklığına uhu dök yapıştır o zaman veya kamera çerçevesinin orayı silinebilir cd kalemi ile boya.
Servise götürse bile bir şey olmaz. Arka kapak tam kapanmıyor kapamaya çalışsa bile yine açılır ayrıca arka kapak yansıma yapıyor bu da kamerayı etkiliyor.Sen ne diyosun ya servise götürmesi lazım üretim hatası
Üretim hatası ise servis yenisini vermek zorundadır. Yenisini vermeyi red ederse tüketici haklarına başvurulabilir.Servise götürse bile bir şey olmaz. Arka kapak tam kapanmıyor kapamaya çalışsa bile yine açılır ayrıca arka kapak yansıma yapıyor bu da kamerayı etkiliyor.
Çok bilmiş gibi konuşmaya gerek yok. Biliyorum ki diyorum. Bu yüzden bu cihazı almadım ben.
Bütün cihazlarda böyle bu sorun. Sony'nin yeni partilerde düzeltmesi lazım.Üretim hatası ise servis yenisini vermek zorundadır. Yenisini vermeyi red ederse tüketici haklarına başvurulabilir.
Yeni partide düzelir ise üretim hatasıdır.Bütün cihazlarda böyle bu sorun. Sony'nin yeni partilerde düzeltmesi lazım.