Müjde Z1 alıyorum :D

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Müjde Z1 alıyorum :D
Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu ve biraz sony hayranlığı biraz da imkansızlıktan (z1 compact stokta kalmamıştı) Z1 aldım. En kısa zamanda da isteyen arkadaşlar olursa incelemelerimi sizinle paylaşacağım. Alan arkadaşlar için küçük bir tavsiyem var. Z1 ve Z1 compact arasında karşılamayı sadece boyutlar ile yapın. TFT ekran ve IPS ekran arasında karşılaştırmaya giderseniz benim gibi 3 haftaya anca alırsınız telefonu. Şimdi uzun araştırmalar sonucu şuna vardım. Z1 compact ips ekran kullanıyor evet fakat çözünürlük ve piksel düşük. Tamam canlı renk veriyor her açıdan net görünüyor falanı filanı var ama herhalde hiçbir kullanıcı telefonu başaşağı ve 178 derece eğip kullanmaz. Evet arkadaşlarım abilerim telefon konusunda önerisi isteği veya aklına bişey takılanı var mı?

turkishield

turkishield

Üye
su geçirmemesi için ekranda baya bi ekstra tabaka var G2nin %50 parlaklığıyla Z1in %100 parlaklığı aynı hatta G2 daha parlak görünüyor.ben de bu ikisi arasında kalıp G2 almıştım. hiçbir kullanıcı da durduk yere telefonunu suyun içine sokmaz heralde :cool
neyse hayırlısı olsun allah kaza bela vermeden kullanmalar nasip etsin :bira:

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha benim için ekranın parlaklığı 2. belki de 3. sırada. Sok telefonda gördüm ekranın parlaklığına önem verip keskin detayları arka plana atan. Neyse kutudan çıkarırken ilk işim suya daldırmak olacak :D Hep bunu yapmak istemişimdir :D :tşk: içten dileklerin için

turkishield

turkishield

Üye
Vallaha benim için ekranın parlaklığı 2. belki de 3. sırada. Sok telefonda gördüm ekranın parlaklığına önem verip keskin detayları arka plana atan. Neyse kutudan çıkarırken ilk işim suya daldırmak olacak :D Hep bunu yapmak istemişimdir :D :tşk: içten dileklerin için
aynen bide suya sokmaya kıyamayan göze alamayanlar var :bilmm telefonun özelliği değil mi kardeşim daldır suya işte neyini korkacaksın :thumbup: hayır madem suya sokmayacam ben bu telefonu ne diye su geçirmezlik özelliği için aldım dmi :konus:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum :anlas: hatta suyun içinde 3g ile görüşme yapcam :D :D test videolarında bizim türklerden biri yapmıştı :D Anca bizden çıkar bu fikir zaten :D Neyse pazartesi elimde inşallah. Deneyimlerimi yazarım kısa kısa

Üst Alt