ya progrAMI YUKLEDM SERTFAKADAN DOLAYI ACMIYOR BEN UGRASAMAM O SERTFKA İŞİYLE YAPAMAM CUNKU. TEL TARHINI DEGSTIRIYORMUSZ ONU NASL YAPABLRM O SEKLDE CALISIR MI?? TEK PROGRM İÇİN..
Hem Müzik Çalar Hem Video player (video oynatıcı). Bu program ile hem video oynatabilir hemde müzik dinleyebilirsiniz en önemliside WMV formatinida destekleyen ilk oynatıcıdır.
Özellikler: • Yüksek Performans Video İzleme upto VGA düzeyinde • Desteklenen İşletim Sistemi: Windwow Mobil Symbian S60 Apple iPhone ve goolge robot • Sadece destekler Arm11 Tabanlı Cihazlar r
oynattigi multimedya formatlari:
•Flash Video Mpeg4 H.264(Baseline Profile) Windows Media Video •Mp3 AAC and Window Media Audio •Avi Mp4 and Flv file formatı
Tuş İşlevleri: •Tus 1: Seek -10 Second •Tus 3: Seek +10 Second •Tus 4: Play Prev File •Tus 6: Play Next File •Tus 2: Volum Up •Tus 8: Volum Down •Tus 5: Play/Pause
Hocam benim programlarla pek aram yok yani seltifika alabileceğini hiç sanmıyorum. Buprogramın seltifikalısı var mi ? Yardımınıw için şimdiden teşekkür ederim.
Her bi hallti denedim telefonu sinirden duvara dahi carptim ama olmadi olmadi uygulama saglayicinizla gorusun diyor kim bu uygulama saglayici gorusmek istiyorum onunla e71
kardes bu pro icin degmez benimde var e71 1 seneden beri belkide on defa kurdun tele programda video oynatamadim kpratamadim bile videoyu coreplayer kur tele oda olmazsa