yxflash Player (Video Oynatıcı) (flv, MPEG4, WMV, AVI, MP4 destekler) Daha fazlası

PriveT

Üye
n73 yazmamissiniz, denemeyim hic
Yine de tesekkurler

nokia 5800 de de çalışmıyor serfitika hatası diyor yani beş para etmez bir program

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 de de çalışmıyor serfitika hatası diyor yani beş para etmez bir program

bak arkadaşım konuyu okumadn yorum yapmışsın belli.. sertifika davasından anlamıyorsun bari yapacak olanlara sebep olma. system modifikasyon bölümüne bak ve sorunun programdan değil senden kaynaklandığını anla --- hadi bakayım önce telefonunu hackle ondan sonra gel bakiiim

o zaman birader bana bir yardımcı ol nasıl yapacam bu telefonu

rambo01

Üye
Arkadaşlar bu program n95 de sertfika hatası veriyor.
Bunun için ne yapabiliriz.

--------------- Ekleme ---------------

evet doğru diyorsunuz hack lemek lazım

program yüklüyor ama bise calıştırmıyor

Arkadasimizin emegine saglik nokia kullanicilarina cok gerekli bi program ama bazi arkadaslarin telefonlarinda sorun cikabiliyor yada sertifika yapmasi gerekiyor bu gibi programlari kullanabilmeniz icin telefonunuzu hack yöntemi ile kirmalisiniz basta bunu belirtiyim egerki kiramiyorsaniz bazi programlardan mahrum kalirsiniz neyse konuya dönüyorum umplayer kullanin FLV, MPEG4, WMV, AVI, MP4 3GP ve dahasini nerdeyse tüm formatlari rahat oynatiyor kasma yapmiyor. sitede bulunuyor yalniz bazilarini sertifikalandirmaniz lazim die aciklamasi var egerkisertifikalandirma yapamiyorsaniz direkt acan konusunda yardimci olurum pm atiniz dosya sistemi sisx dir n79 modelinde bizzat denenmistir kasmada yapmaz tavsiyemdir.

Kardeşler bu program bozuk galiba. Bende E71 var da açtım winrarla dosyayı dosya bozuk diyor

eline saglık kankaa
benim tlf acmadıı emege saglıkk

nice_67

Üye
e71 de çalışmıom şimdi bu

prog

Üye
tşk arkadaşlar

maximert

Üye
emeğiniz için teşekkürler