Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yxflash Player [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]
Sponsorlu Bağlantılar
gbphakan
Üye
kardeş yükleniyor ama hiç bir şeyi açmoyor teşekürler emege saygı yeniden bekliyoruz teşekürler
heraklatius
Üye
sertifikalandırılmış hali.direk yükleyebilirsiniz.ama programdan çok şey beklemeyin.isteniyor diye ekledim.bilemiyorum n97 de sorunlu olabilir.diğer telefonlarda normal çalışabilir belkide.selamlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sinangull
Üye
serifika hatası veriyor yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ne yapmam gerekyor?
--------------- Ekleme ---------------
serifika hatası veriyor yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ne yapmam gerekyor?
maynakere
Üye
tşk 6303i clas için yop mu kanka
sezgin sezer
Üye
bosuna indirmeyin sentifika hatası verıyor
farukalt
Üye
arkadasım konu acıon yardım et n97 serfitika hatası ? cozum
mertlove512
Üye
Opda dan sertifika alın signed yapın düzelir
KELGER
Üye
sertifika hatası alanlar telefonunu hacklasın çünkü güzel olan ve türkçe olan tüm programlar unsigned oluyor
happyhope
Üye
sağolasın farenin tıkına sağlık
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler
Red.Eye.
Üye
unsigned
omerx_kral
Üye
tşk
chtak06
Üye
arkadaşlar 5800 da zıp ve exe uzantılı uygulamaları telefona kuramazsınız neden milleti kandırıyorsunuz bu mesaj sadece sana deil tüm gereksiz uygulama yükleyen ve konu açan şahıslar için lütfen çalışan uygulamalar için uğraşın
--------------- Ekleme ---------------
biz bu flash videoları ve web ten direkt video izleyebilmek için biraz beklememiz gerek zaten gereken çalışmalar sürüyor örneğin macromedia flash player 5 yalnız sis ve sisx uzantılarda olmalı şimdilik web ten video için vtab programı ile yetinmeliyiz
bekiraksu50
Üye
O ilgili zip dosyasının içini açarsan gerekli dosyana ulaşırsın. Ayrıca forumda dolaşan az çok bilir *.exe uzantılı dosya türünün windows ta çalışacağını ve de telden nete girip bi video nun flash ile çalışacağını da bildiği gibi. Arkadaşlar bilg. teknikeriyim 5800 kullanıyorum bi önceki sürümde face den ve youtube den direk video izliyordum bi sonraki sürümde sıkıntı var diğer tarayıcıları kuralım onlarda çalışır düşüncesini bırakın. Olmazsa ben bi flash yazacam nerdeyse Bekleyin; sabrın sonu selamettir.
Erkanbap
Üye
denedm 5800 sertıfıka hatası veriyor hacklı olması lazm tlf.
chellocan76
Üye
uygulama hatası sertefıka yonetıcısıyle gorusun diyo ne yapmalıyım
arkadaşlar bazı programları nokia desteklemediği için bu hatayı alıyorsunuz bunun tek çözümü programları sertifikalandırmak sertifikalandırma nasıl yapılıyor buradan öğrene bilirsiniz
hocam ben üye oldum ama üye olduktan sonra senin dediğin yeri bulamadım
SineriS
Üye
Teşekkürler
irfan006
Üye
Krdeş sağolda sertifika hatası veriyor :S
harun554
Üye
nokia 5230 için kaliteli video izleme flash player var mı ya . bende var bitane youtubeden video izleyebiliyorum ama çok kalitesiz hiç bisi anlasılmıo videoda . çözünürlüğü yüksek bi flash linki atarmısınız symbian uyumlu heralde nokia 5230 . simdiden tesekkürler