Yxflash Player [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
Teşekkür ederim.

birolerti

Üye
be birader telefonu aldık bide bunun sertifikasıdamıvar yuhhhhhhhhhhh artık ya nerden kızığı sokalım hesabı yapılıyor alar bi 3310 bak işine ne sertifikası var nede baska bişey

olcayerdag

Üye
5800da Sertifa Hatası Veryor signed olanı yokmu....

mrtky35

Üye
Cok ıyı bı program kardes cok sagol sertıfıka sorununu halletınızmı super ıster sayfada ıster playerınızda ızleyebılıosunuz download yapabılıo .daha ne ısterız dımı :))

nhtfdn

Üye
tesekkür ederim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
tesekkürler nette işe yarar umarım

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
5800 da çalışmıyor :(

ufukahmet

Üye
süper

denizhan26

Üye
5800 lar için hatalı yorumları var sürekli sanırım yüklenmiyor yinede paylş. için sğl

serdardnc

Üye
herşey tamam yükledim ama yüklediğimi açamıyorum ayrıca 5700 kullanıyorum yardımcı olursan sevinirim...

McCasuss1

Üye
Sertifika hatasııııııııııı !!! :@:@

dernek1

dernek1

Üye
5800 da denedim sertifika hatası verdi ama opdadan aldığım sertifika ile lisansladım kurdum kurulurken uyumlu değil dedi ama yinede kurdu mp4 leri açıyor ancak ekran küçük kalıyor orjinal boyutunda açmadı settings çalışmıyor ayar yapamıyorsun flv leri açtıramadım ve kaldırdım geri elinize sağlık yinede

ozanmugla

ozanmugla

Üye
5800 da denedim unsigned oldugundan ilk yükleyemedm sonra bi programla signed yaptım "PC den" program sorunsuz kuruldu açıldı.ama çok ilkel gördm programı sadece E:/VİDEOS Ve C:/DATA/VİDEOS klasöründeki videoları okuyo yani videoları oraya taşımanız gerek..

mcbreak

Üye
arkadaslar bunun sertıfıka problemını cözebılen yokmu hala

--------------- Ekleme ---------------

ARKADASLAR Yx flash PLAYER SORUNSUZ LİSANSLI IYI GUNLERDE KULLANIN

seyyahi74

Üye
calısmıyo bu sey sertifika hatası veriyo

stk44

stk44

Üye
teşekkürler

salman19071907

Üye
kardesim n97 ye yüklemeyin
bosuna olmuyo...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
hangi modellerde sorunsuz çalısıyor teşekkürler

58 00

Üye
tesekkur ederım ama yuklemedı :(

ertan100

Üye
arkadaşım 5800 da sertifika hatası veriyor dedik elli kişi vb bekliyo istersen ilgilen yada bilmiyom de

Üst Alt