s.a. arkadaşım emek harcamız paylaşmışın sağol .kurulum sorunsuz .fakat pro sadece c videos ve kartın içersindeki videos klasörünü görüyor başka yerdeki dosyaları göremiyorsun. ayrıca abu dediğim yerdekileride açmıyo ölece kalıyo sanki sen hiç play dememişin gibi ayarlar sekmesine tıklıyorsun orası içinde aynı şey geçerli sanki ayarları hiç tıklamamışın gibi sorun lu bir paylaşım kolay gele ...
Valla super ben yukledım 5800 benım telefon versıyon 31ama hacklı ıyı calısıyor ama halen daha facebookta vıdeo ızleyemedım
open screen dıye bır program cıkaracak adobe ben onu beklıyorum anlattıklarına gore yok yok bence sızde takıpte olun derım demo resımlerı vıdeoları var heralde yakında pıyasaya surerler
emegıne saglık kardes buda fena degıl
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar hackli telefonlara yukleyeblirsiniz ancak yada opdadan sertifika alip sertifikalayin oyle yukleniyor hem 3yillik bu sertifika isinizi gorur baska yukleyemezsiniz her ikiside basit seyler birazda siz caba gostermelisiniz hepsi bu
arkadaşım tavsiye ettiğin programı yükledim (yxflash player) hatta o kadar kolay olmadı... opda net te sertifikalandırdım fakat yine de bi işe yarmadı program calışıyor ama bi web sayfasında herhangi bi video izleyemiyorum... bana bunu bilen denemiş test etmiş bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. bu arada telefonum N79 yinede paylaşım için teşekkur ederim...
arkadaşım tavsiye ettiğin programı yükledim (yxflash player) hatta o kadar kolay olmadı... opda net te sertifikalandırdım fakat yine de bi işe yarmadı program calışıyor ama bi web sayfasında herhangi bi video izleyemiyorum... bana bunu bilen denemiş test etmiş bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. bu arada telefonum N79 yinede paylaşım için teşekkur ederim...