hızlı indirme için tarayıcı değil adm kullanman lazımArkadaşlar turkcell 96 KB/s internet kullanıyorum en hızlı gezinti ve indirme yapan HTML5 tarayıcı hangisi acaba? Birçok tarayıcı denedim hepsi aynı. Uc browser, uc mini ve opera mini hariç.
pc de idm denen bir program var onu mobile taşımışlar idm yide bilmiyorsan şöyle anlatım 250 küsür mb boyutunda bir dosyayı 1küsür dkk ya indirmeme yarardıOnlar ișimi görmüyor internetime göre çok yavașlar.
Opera mini güzel ama HTML5 destekleyen hızlı tarayıcı istiyorum. Uc browser ișimi görüyordu fakat son güncelleme hatalı eklediğim yer imleri siliniyor tekrar.
Adm ne oluyor?
store a adm yaz çıkar holo su felanı filanı var farketmiyor indir istediğiniYok artıknasıl kurulduğunu anlatır mısın?
akk bitti ve internet şuan aşırı bi kullanımda o yüzden upload yapamam ama birazdan bakim daha önce attıysam bir yere atarım linki 
Opera mobilenim turbo modunu deneOnlar ișimi görmüyor internetime göre çok yavașlar.
Opera mini güzel ama HTML5 destekleyen hızlı tarayıcı istiyorum. Uc browser ișimi görüyordu fakat son güncelleme hatalı eklediğim yer imleri siliniyor tekrar.
Adm ne oluyor?

interneti somuruyo o 96 kbyi bile kullanirİndiriyorum fakat pek ișe yarayacağını sanmıyorum açıkçası. Ama saniyede 50 KB indirse yine yeter
ayarlarini yapman lazimda ben bilmiyorum pcdkini kullandigim icinDenedim turbo modu öyleyse normali nasıl Allah bilir
12 13 KB tı geçmiyorama güzel bir uygulama kullanırım.
hmmsoldan çek menüyü indirme parçalarını sona getir dahada hızlanacakdır bu arada dropbox yada mediafire a giremiyorum internetim saolsun pro yu atamicam yani
biz onu pmden halledelimArkadaşlar turkcell 96 KB/s internet kullanıyorum en hızlı gezinti ve indirme yapan HTML5 tarayıcı hangisi acaba? Birçok tarayıcı denedim hepsi aynı. Uc browser, uc mini ve opera mini hariç.
aynen sadece reklam ama bu indirmeyi de etkiler yani bi yandan reklam da internet kullanıcak senin için önemliSağol deneyeceğim. Pro özellikleri neler ki? Sadece reklamsa boș ver.