Yüzünüze Uygun Saç Ve Sakal Modeli Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
20 ama köselik var biraz :ağlarım: çene altında var azıcık o kadar. :( :D

Ben 17 Yaşındayım Sakal Bıyık Çıkıyor Ama O Kadar Sert Değil Sadece Çenemin Üstünde Ki Yer Ve Hemen Yanı Biraz Geç Çıkıyor. 3, 4 Hafta Gibi Bi Sürede Şöyle Oluyor.

----------Eklendi @ 23:06:08 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ----------

Sarımsak Falan Sür Belki Faydası Olur

----------Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:06:08 ----------

sakallar ve bıyık çıksın da tatilde saçları kısa tutcam.bana bu halimle çok kısa saç yakışmıyor,uzun saç yakışıyor ama sakallar çıkınca kısa saç da yakışır heralde.

Sakallar Çıkınca Yakışır Tabii :D Bende Saçları Uzatıyorum Tek Kötü Yanı Kabarıyor İşte :(

----------Eklendi @ 23:11:50 ---------- Yazıldı @ 23:10:16 ----------

sakallar böyle turuncumsu kahverengimsi renkte çıkınca

Kumral Mısın ???

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire ve Tuba.Erva

mangdaşire

mangdaşire

Üye
][/B]Sakallar Çıkınca Yakışır Tabii :D Bende Saçları Uzatıyorum Tek Kötü Yanı Kabarıyor İşte :(
çıkacak çıkacak hissediyorum :D şu ana kadar 2 kez jilet vurdum şimdi biraz kötü duruyor(bazı yerlerde çok az seyreklik var) 1-2 kez daha jilet vurursam 1-2 aya pala bile olurum
:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
zeytınyagını ılık suda yayp sürün yüzünüze :D sac uzatmada ıse yarıyo belkı burdada işe yarar
yada menekse yagı :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Ben 17 Yaşındayım Sakal Bıyık Çıkıyor Ama O Kadar Sert Değil Sadece Çenemin Üstünde Ki Yer Ve Hemen Yanı Biraz Geç Çıkıyor. 3, 4 Hafta Gibi Bi Sürede Şöyle Oluyor. ----------Eklendi @ 23:06:08 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ----------Sarımsak Falan Sür Belki Faydası Olur----------Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:06:08 ----------Sakallar Çıkınca Yakışır Tabii :D Bende Saçları Uzatıyorum Tek Kötü Yanı Kabarıyor İşte :(----------Eklendi @ 23:11:50 ---------- Yazıldı @ 23:10:16 ----------Kumral Mısın ???
evet :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

çıkacak çıkacak hissediyorum :D şu ana kadar 2 kez jilet vurdum şimdi biraz kötü duruyor(bazı yerlerde çok az seyreklik var) 1-2 kez daha jilet vurursam 1-2 aya pala bile olurum
:ehe

Ben Lise 2 Den Beri Oluyorum Şimdi Lise Sona Geçtim O Bi Önceki Fotoğraftaki Gibi Sert Çıkmıyor Sakallar. Askerde Anca Sertleşir Bu :D

----------Eklendi @ 23:26:57 ---------- Yazıldı @ 23:22:45 ----------

Sen Uzat Sakalları Biraz, Sonra Alışırsın Çevrendekileri De Alıştırırsın. Ama Alıştıktan Sonra Kesmesi Zor Oluyor :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Ben Lise 2 Den Beri Oluyorum Şimdi Lise Sona Geçtim O Bi Önceki Fotoğraftaki Gibi Sert Çıkmıyor Sakallar. Askerde Anca Sertleşir Bu :D----------Eklendi @ 23:26:57 ---------- Yazıldı @ 23:22:45 ----------Sen Uzat Sakalları Biraz, Sonra Alışırsın Çevrendekileri De Alıştırırsın. Ama Alıştıktan Sonra Kesmesi Zor Oluyor :D
onu çok demedim pek yakışmıyor böylesi daha iyi

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konuyu nereye cektım tebrık edıyorum kendımı :ehe:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Belki De İskoçtur Kim Bilir :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva