Yüzüne 3 yıldız istedi 56 yıldızı oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yüzüne 3 yıldız istedi 56 yıldızı oldu
Dövmeciden sol gözü yakınına 3 yıldız yapmasını isteyen Belçikalı genç kız yüzüne 56 yıldız yapıldığını görünce şoke oldu.

Yüzüne dövme yapılırken uyutulduğuna yemin eden 18 yaşındaki Kimberley Vlaeminck'in yıldız dolu suratının fotoğrafı Flaman Het Laatste Nieuws gazetesine manşet oldu.

Dövmeciye babası erkek kardeşi ve erkek arkadaşıyla birlikte gittiğini söyleyen Vlaeminck “Ben 3 küçük nokta istedim ama dövmeci daha güzel olacağını söyleyerek 3 yıldız önerdi. İşleme başlarken bir acı hissettim ve sonra da uyukladım. Burnuma dövme yaparken uyandım ve yaptıklarını gördüm. Tam 56 tane yıldız saydım korkunç” diye konuştu.

Sokağa çıkmaya cesaret edemediğini söyleyen genç kız hem dövmeci hakkında şikayette bulunacak hem de lazerle yıldızlarından kurtulacak. Bu operasyon bir yandan çok acı verici olacak diğer yandan pahalıya patlayacak.

Dövmeci Ruslan Tumaniantz ise müşterisinin uyuduğunu kesinlikle reddediyor ve kendisinin yıldızları kabul ettiğini sorunun dövmeleri babası ile arkadaşının görmesinden sonra çıktığını ileri sürüyor.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu kıza komplo kurmuşlar, keşke bi tanede ay çizeymiş eli değmişken :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şey sıçramış gibi olmamış mı :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
biraz tazzikli sıçramış olsa gerek. :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
kör ıstedı bı goz dowmecı verdı ıkı goz :D

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
ben bunu haberlerde duymuştum kız bilerek yaptırmış ama ana-baba gardaş korkusundan yalan sölemiş:ehe

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
alala ilginç ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...