"Yüzünde kızarıklık var bekaret raporu getir!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
"Yüzünde kızarıklık var bekaret raporu getir!"
Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre Avcılar'daki Emel Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencisi C.G'den boynunda ve yüzünde bulunan kızarıklık nedeniyle yurt yönetimi bekâret testi istedi. C.G'nin boynunda ve yüzündeki kızarıklıkları gören yurt müdiresi Nuray Dağ, C.G'nin babasını aradı.

Babasının, iddiaların gerçekdışı olduğunu söylemesine karşın kendisine inanmadığını söyleyen C.G. müdirenin, babasına “Kızınız cinsel ilişkiye girmiş” dediğini söyledi. C.G. bunun üzerine müdireyi aradığını ancak müdirenin kendisine “Böyle bir şey demedim. Baban senin gözünü korkutmak istemiş, ben yalnızca ‘Buraya gelin, konuşalım” dedim” diyerek konuyu kapatmaya çalıştığını dile getirdi.

DURUM ORTADAYMIŞ!

C.G. olayı şöyle anlattı: “Olaydan 4 gün sonra yurt müdiresi Dağ ile bir görevli ve doktor olduğu iddia edilen kapalı bir bayan, yüzüme ve boynuma baktı. Yurt müdiresi babamı arayarak ‘Yanımda 2 yetkili var. Durum ortada, kızınızı gelip alın' dedi. Babam, doktorun kim olduğunu sordu ancak müdire cevap vermedi. Ertesi gün babamla Küçükçekmece Kızılay Tıp Merkezi'ne gittim. Muayenenin sonucunda bakire olduğum belli oldu.” C.G'nin babası ise, “Yurt yönetimi saçma sapan şeyler söyledi. Şok oldum. Yetkili birimlere şikâyette bulunacağız” diye konuştu.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Saçma sapan öbeği tam da buraya uygun görünüyor.
Her şey bir yana, size ne bekaretinden?
Kimsenin bunu sorgulama hakkı yok!
Kocasının bile!..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ne oluyor bu millete kesin kızcağızı yutta istemiyormuşturda bahane yapmıştır müdüre hanım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir insanın gururu bu kadarmı ayaklar altına alınır.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yazık diyorum. saçma sapan yurtlar ve insanlar çıktı... diyecek bir şey bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...