Önder Turacı: İlk Önce Karısını Dövdü, Sonra Bekaret Raporu İstedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Önder Turacı: İlk Önce Karısını Dövdü, Sonra Bekaret Raporu İstedi!
Ayşe Özdemir: 'Önder Turacı benden bekaret raporu istedi'
Eşi Önder Turacı'dan daya yiyerek şiddet gören Ayşe Özdemir "Önder sesim çıkmasın diye kafama yastığı bastırdı." dedi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen ve bir futbolcuya hiç yakışmayan hareketler herkesi çok üzdü. İdidaya göre ünlü futbolcu Önder Turacı yıldırım nikahı ile evlendiği Ayşe Özdemir'i dövdü.

İşte o iddiadan sonra Önder Turacı’nın eşi Ayşe Özdemir, Star Tv ekranlarında yayınlanan Yerden Göğe adlı programda yaşadığı dehşet anlarını anlattı. O anı tekrar yaşarmışçasına tedirgin olan Ayşe Özdemir, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

YASTIĞI ALIP KAFAMA BASTIRDI
Ayşe Özdemir Önder Turacı’nın Suadiye’de lüks bir otelde kendisini saat 6’dan 11’e kadar dövdüğünü ifade ederek “Benim şahitlerim var. Önder’in ailesi bu gözümün morluklarını görünce ‘Kocası söverde, döverde’ dediler. Önder’ şizofren diyorum çünkü bunu kendi ablası ve Önder’i tanıyan kız arkadaşları söylüyor. Oteldeydik beni döverken. Geldiler, aradılar, neler yaptılar. Kaş defa kapıya geldiler görevliler. Önder gelenlere sürekli ‘yok bir şey, yok bir şey’ diyerek gönderiyordu. Önder beni öyle dövüyordu ki, öyle bağırıyordum ki, sesim duyulmasın diye yastığı alıp kafama bastırıyordu. Öyle korkmuştum ki kalkıyordum, geri saçımdan tutup geri yatağın üzerine atıyordu.” dedi.



BEKARET RAPORU İSTEDİ
Önder Turacı’nın kendisinden bekaret raporu istediğini kaydeden gözü yaşı eşi Ayşe Özdemir “Önder’le tanıştım ve aradan bir ay geçtikten sonra nişanımız oldu. Önder bana şunu söyledi. ‘Benim hayatıma çok kadın girip, çıktı. Benim psikolojim çok bozuk. Bende kadınlara karşı bir güvençsizlik var. Kadınlara güvenemiyorum. Sana güvenmediğimden değil, ama senden bir şey istiyorum’ dedi. Söyle demi. ‘Senden bir bakirelik testi yapmanı istiyorum. Bakire olduğuna inanmak için böyle bir şeye ihtiyacım var.’ dedi. Önce tepkiyle karşıladım, ondan sonra beni ablasının yanına gönderdi. Ablasının jinekologuna götürüp raporu aldırttı.” diye konuştu.

ÖNDER BENİ SOKAĞA ATTI
“Benim gururum, haysiyetim, şerefim, namusum nereye gitti” diyen Ayşe Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü;
“Sabrettim, sustum, geri döner diye. Ben reklam için yapsaydım bunu 2 ay önce çıkar anlatırdım bütün Türkiye’ye yaptıklarını. Beni aradı aşağıladı. “Nasıl girdiysen hayatıma, öyle de çık” dedi. Benim gururum, haysiyetim, şerefim, namusum nereye gitti? 19 yaşımda hayatıma girdi, hayatımı mahvetti. Bana öyle şeyler yaşattı ki, sanki 30 yaşımda gibi hissediyorum kendimi. Bugünde sonra kimseye güvenemem. En büyük hatayı Önder’e güvenmekle yaptım. Beni sokağa attı, ailem olmasaydı şimdi ben sokakta kalmıştım. 4 ayda birden fazla dayak yedim.”
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bugün televizyonda izledim. kadınA şiddete hayır.(simge :D)
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
popçuyla topçudan koca olmaz :D
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık oldu bir yuva daha söndü futbolcu sıkılmıştır aynı kadınla hayat sürdürmekten de o yüzden bu yola başvurmuştur zaten ağzıyla demiş benim hayatımdan çok kadın geçti diye de o yüzden ona 1 değil 1000 lazım
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kırmızı kart yok yok futboldan men :D
 

bozokhan

Üye
fenerli değilmi al ışte
 
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
Dövünce noluyor bakiremi oluyor kadın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt