toprakumit
Üye
Yusuf Yusuf Benzeri Bir Gece :):):)
Eskişehir buluşmasını yaptıktan sonra, arkadaşları memleketlerine gönderip Eskişehir' de Leiche-Neslien-Maxix ve toprakumit kaldı. Her gün ve Her gece farklı maceralara imza atıyorduk. Ama 13. Cuma Gecesinin Hepsinden farklı bir tarzı vardı. Evde otururken canımız sıkıldı ve saat 01.00 sıralarında Eskişehir' in çıkışında bulunan Şahintepe adı altında bulunan tepelik alana gitmek için evden çıktık. Şahintepe ye başka yoldan çıkalım dedik. Yanlış yola girdik ve kendimizi Mezarlığın ortasında ve yıkık evlerin yanında bulduk. Baykuş ve Köpek sesleri eşliğinde esrarkeşlerin cirit atabileceği bir mekanda bulduk kendimizi. Arkamızdan ön tarafında Plaka olmayan, Camları ve rengi Siyah olan bir araba arkamızdan geldi. Ben oradan çıkmaya çabalarken yusuf yusuf sesleri eşliğinde aşağıya doğru yol aldık ve arkamızdan gelen araba bizim önümüzde seyir halini aldı. Daha sonra sağ tarafa yanaşıp hızını kesti. Bende gaza basarak arabayı sollayıp Ormanlık bir yerden geçtim... Etrafta hiç bir ışık ve lamba yoktu.Daha sonra doğru yolu bulabilmek için şehir merkezine tekrardan döndük. Doğru yolu bulduk ve şahintepenin Eskişehir manzaralı yerine geldik. Biraz dışarı çıktık tabi belimde silahım ateşlenmeye hazır bir şekilde duruyordu, tabi ellerimizde biralarımız yavaş yavaş demleniyorduk. Daha sonra o araba bizi nereden bulduysa bizim zorla bulduğumuz yere gelip yanımızdan hızla geçerek arkamızda durmaya başladı, daha sonra arabayı döndürerek arkamıza geçip farlarını söndürdüler. Kızlar biraz huzursuzlandılar ve arabaya bindik arkadan Leiche kızları korkutma operasyonuna başladı. Tabi bende ona destek verdim. Biralarımızı arabanın içerisinde içtikten sonra. Arabayı çalıştırdık ve onların görmeyeceği bir yere arabayı çekip farlarını söndürerek biraz bekledik. 5 dk bekledikten sonra bizi takip etmediklerini sandık. Maxix geri dönüp arabanın yanından geçelim dedi. Bende onun lafını dinleyerek arabanın yanından geçtim ve tam yanından geçerken oda arabayı çalıştırdı. ve arkadan bir araba daha geldi ikili sıkıştırma olmaması için arabanın gazına biraz fazla dokunmuşum
Daha sonra tepeden aşağı indik. Şehir merkezine geldikten sonra yolda adabımla giderken... Soluma bir araç yaklaştı ve bana sağa çekmemi söyledi. ellerinde telsizi gördüğüm zaman Sivil Polis olduklarını anladım ve durdum. Bu gece bizi takip eden arabalar 1 yada 2 değil tam tamına 4 taneydi... ( Ama teki kaza yapmıştı
) Sonra ışıklarda durduk. Adam arabadan çıktı. Siz ne ayaksınız dedi
Bizde ona kinder süpriz yumurtadan çıktığımızı söyledik
Adamın bakışları değiştikten sonra ben olayın ciddi olduğunu anladım
Bana sen ne ayaksın dedi bende astsubay ayağındanım dedim. İnanmam dedi. Bende kimliği gösterdim bana kartvizitten çıkarıp kendisine vermemi istedi ben de vermem diyerek tekrardan kartviziti cebime koydum. Bana korkma kartını kırmam dedi. Alamazsınki zaten nasıl kıracaksın dedim. Benimle uğraşamadığından bizim gariban Üniversite öğrencilerine sardı. Herkesten kimliklerini istedi ve bizimkilerde kimliklerini verdiler. Adam hayırdır gecenin saat 03.30 unda kuytu ve ıssız yerlerde ne aradığımızı sordu. Leiche de ona arkadaşı gezdiriyoruz dedi. Ya evinize gidin dedi. Leiche de zaten eve gidiyoduk dedi. Ve yanımda ince bir ses geldi o ses ise Maxix 'indi dedikleri "zaten abi evimize gidiyoduk" kelimeleri olmuştu
Daha sonra kimliklerimizi verdi ve bana dönüp sen Astsubay olmasaydın Sizi karakola götürüp sabaha kadar sorgulayacaktık ama Astsubaysın diye karışmıyoruz dedi. Bende onlara " Siz beni zaten Karakola götüremezsiniz. Beni götürecek olan kişiler sadece ASKERİ İNZİBATLARDIR" dedim. Ve Sivil garibim Polisim Morararak bize ii geceler diyip arabasına binip, uzaklaştı....
Buradan çıkaracağımız konu neden Issız yerde bizi durdurmadılarda Şehir Merkezinde Durdurdular... Tek bir açıklaması var "ONLAR TEPEDE Yusuf Yusuf...."
Polis arkadaşlarımız alınmasın İstisnalar Kaideyi bozmaz...
Herkese iyi forumlar... Burada anlatmak istediğimiz Polis kötülemek değil sadece başımızdan geçen garip bir o kadarda trajedik bir olayı sizlere yansıtmak....
Daha sonra tepeden aşağı indik. Şehir merkezine geldikten sonra yolda adabımla giderken... Soluma bir araç yaklaştı ve bana sağa çekmemi söyledi. ellerinde telsizi gördüğüm zaman Sivil Polis olduklarını anladım ve durdum. Bu gece bizi takip eden arabalar 1 yada 2 değil tam tamına 4 taneydi... ( Ama teki kaza yapmıştı
) Sonra ışıklarda durduk. Adam arabadan çıktı. Siz ne ayaksınız dedi
Bizde ona kinder süpriz yumurtadan çıktığımızı söyledik
Adamın bakışları değiştikten sonra ben olayın ciddi olduğunu anladım
Bana sen ne ayaksın dedi bende astsubay ayağındanım dedim. İnanmam dedi. Bende kimliği gösterdim bana kartvizitten çıkarıp kendisine vermemi istedi ben de vermem diyerek tekrardan kartviziti cebime koydum. Bana korkma kartını kırmam dedi. Alamazsınki zaten nasıl kıracaksın dedim. Benimle uğraşamadığından bizim gariban Üniversite öğrencilerine sardı. Herkesten kimliklerini istedi ve bizimkilerde kimliklerini verdiler. Adam hayırdır gecenin saat 03.30 unda kuytu ve ıssız yerlerde ne aradığımızı sordu. Leiche de ona arkadaşı gezdiriyoruz dedi. Ya evinize gidin dedi. Leiche de zaten eve gidiyoduk dedi. Ve yanımda ince bir ses geldi o ses ise Maxix 'indi dedikleri "zaten abi evimize gidiyoduk" kelimeleri olmuştu
Daha sonra kimliklerimizi verdi ve bana dönüp sen Astsubay olmasaydın Sizi karakola götürüp sabaha kadar sorgulayacaktık ama Astsubaysın diye karışmıyoruz dedi. Bende onlara " Siz beni zaten Karakola götüremezsiniz. Beni götürecek olan kişiler sadece ASKERİ İNZİBATLARDIR" dedim. Ve Sivil garibim Polisim Morararak bize ii geceler diyip arabasına binip, uzaklaştı.... Buradan çıkaracağımız konu neden Issız yerde bizi durdurmadılarda Şehir Merkezinde Durdurdular... Tek bir açıklaması var "ONLAR TEPEDE Yusuf Yusuf...."
Polis arkadaşlarımız alınmasın İstisnalar Kaideyi bozmaz...
Herkese iyi forumlar... Burada anlatmak istediğimiz Polis kötülemek değil sadece başımızdan geçen garip bir o kadarda trajedik bir olayı sizlere yansıtmak....
saygıLar
polis arkadaşlarıda korkutmuşsunuz kendinizde korkmuşsunuz
iyi korkmuşsunuzz...yawww