Yurtdışından Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından Telefon
arkadaşlar litvanyada kuzenim var ona ordan telefon aldırcam(fiyatları baya iyi)
sorularım şunlar:
1-aldığım telefonun unlock olması mı lazım unlock nedir?
2-telefon buraya gelene kadar(bana kargo ile gönderecek) extra vergi ödermiyim

Utku

Utku

Üye
1.pasaport tan kayıt ettirmesi lazım telefonu
2.bilmiyorum:d:

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
1.pasaport tan kayıt ettirmesi lazım telefonu
2.bilmiyorum:d:
sormak istediğim şu telefonun unlock olması demek her simkartla uyumlu olması demek değil mi?
illa burda mı kayıt ettirmem lazım orda alan kuzen kayıt etse kendi adına burda turkcell hattımı takıp kullanamazmıyım?

konyarapp

Üye
1-aldığım telefonun unlock olması mı lazım unlock nedir? simlocklu cihaz sadece yurtdışı kartlarını çalıştırır.Her cihazda simlock olmayabilir.Bana 6280 gelmişti simlockluydu.kullanamamıştım.İnş sendede böyle bir sorun çıkmaz.Yani unlocklu olması lazım ;) unlock bütün kartları çalıştırır.
2)telefon buraya gelene kadar(bana kargo ile gönderecek) extra vergi ödermiyim.extra vergi ödeyecegini sanmıyorum ;) yanlız cihaz buraya geldiginde en fazla 1 ay kullanabilirsin.Türkcell iletişim merkezlerinden veya başka bir iletişim merkezinden kayıt yaptırman lazım.Kayıt yaptırabilmen için cihazı buradan kayıt yaptırmalısın.Orada alan kuzeninin kayıt yaptırma gibi bir şansı yok :s Teşekkürler

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
kayı 5 tl idi sanırım dimi bu arada çok teşekkürler!!

--------------- Ekleme ---------------

kayıt ettirmek için nereye başvurmam gerekiyor ve kayıt ücreti ne kadar?

^^Positive^^

Üye
simlock olmamalı simlock varsa sadece 1 şebeke çalıştırabiliyor... o şebekede telefonun alındığı operatör....

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun bir yolu yokmudur ben unlock telefon(sıfır) alcam turkcell çalıştırabilirmiyim?

unlock olması tüm hatları çalıştırabilmesi diye biliyorum ayrıca simlock olunca sadece alınığı operatörün hattı doğrumudur?

konyarapp

Üye
unlock olmamalı unlock varsa sadece 1 şebeke çalıştırabiliyor... o şebekede telefonun alındığı operatör....

arkadaşım o simlock olmasın :D simlock varsa sadece telefonun alındıgı oparatörü çalıştırıyor

^^Positive^^

Üye
peki bunun bir yolu yokmudur ben unlock telefon(sıfır) alcam turkcell çalıştırabilirmiyim?

unlock olması tüm hatları çalıştırabilmesi diye biliyorum ayrıca simlock olunca sadece alınığı operatörün hattı doğrumudur?

Pardon yanlış yazmışım unlock değil simlock olacaktı düzelttik iphone lerin unlockları kırılabildi.....

zazareco

Üye
arkadaşlar benimde yurt dışından iki adet telefonum war bunları nasıl kırdırırım bilgisi olan arkadaşlar......

OğuzcanAbi

Üye
pasoport warsa tim de 5liraya kırdırısın zaza

Takipçi Satın Al

Üst Alt