Yurtdısından n8 ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdısından n8 ??
arkadaşlar ailem Allah kısmet ederse umreye gidecekler de oradan telefon getirtmeyi dusunuyorum. N8 ve C7 nin fiyatı hakkında bi bilginiz var mı? :bye2:
Bide yurtdısından gelince unlock vs. bi işlem gerekiyormu?:hmmm:hmmm

muratcan1905

Üye
c 7 928 lira
n8 1100 1200 falan
fiyatlar biraz arttı
fiyatlar türkiye fiyatı
ben n8 1000 e aldım ancak arttı o zaman sorduğumda da c7 700 dü şimdi 928 olmuş yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum ancak alacaksan n8 al derim görünüş olarakta düşün şahsen bence n8 in görünüşü daha güzel hafızasıda daha fazla kamera avantajı var kamera modları falanda çıkıyor n8 için o yüzden onu öneririm.
hdmı gibi bir ayrıcalık var.
kameraya zaten önem veriyorsan düşünmeden n8 al derim 12 mp kamerası var odaklanması falanda oldukça başarılı ayrıca bildiğim kadarıyla c7 de auto focus ta yok.

pcwolf

pcwolf

Üye
N8i getirsinler heralde hemen telefonu pasaporta işletiyolar. Sonra da burda kullanabiliyon. Ama bazı hatlara alerjisi oluyor nedense:)

calis84

calis84

Üye
N8i getirsinler heralde hemen telefonu pasaporta işletiyolar. Sonra da burda kullanabiliyon. Ama bazı hatlara alerjisi oluyor nedense:)
Ben hatlarda simdiye kadar nokia ile bir sorun yasandigini duymadim...
Bence imkan varsa rahat rahat getirebilir

pcwolf

pcwolf

Üye
Markadan kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ama kuzen wave ve iphone 3gs göndermişti ikisi de turkcell dışındaki hattı çalıştırmadı.

crazy55592

Üye
kardeşim öyle bir şansın varsa getirt hiç kaçırma. 200 Tl fark ediyor oradan buraya. Aslında almanya falan olsa daha iyi olur yari yariya fark yapıyor. :) bence n8 getirt . Geldikten sonra pasaportun ile kayıt ediyorlar sorun olmaz.

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ben almanyadan yılbasında n8 getirttim 400 euroya.hiçbir sorunda cıkmadı şükür kaydınıda yaptırdım her türlü hattımıda çalıştırıyor.bence tartışmasız n8 al derim çünkü farkları ortada.

saly35

saly35

Üye
arkadaşım bende ingiltereden n8 getirttim ama sim kildi varmış pasaport kaydı yaptırmama rağmen burdaki sim kartları kabul etmedi ve ne yazıkki telefoncular hala sim kilidi kıramıyorlar n8 için o yüzden alaçağın telefonun
unlock olmasına çok dikkat et benim gibi n8in olur ama kullanamazsın aksi takdirde

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende ingiltereden n8 getirttim ama sim kildi varmış pasaport kaydı yaptırmama rağmen burdaki sim kartları kabul etmedi ve ne yazıkki telefoncular hala sim kilidi kıramıyorlar n8 için o yüzden alaçağın telefonun
unlock olmasına çok dikkat et benim gibi n8in olur ama kullanamazsın aksi takdirde

simlock ve unlock ne oluyor? :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Evet arkadaşlar N8 fiyatları arttı şu son günler de anlayamadım. Geçenler de 1100 TL idi. Şu anda 1200 TL seviyesinde gidip geliyor. Ama N8 kullanıcısı olarak kesinlikle N8 tavsiye ederim..

suat1111

suat1111

Üye
iii ki almışım:naughty:

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar orda cin mallarıda cok sayıdaymıs da orinjal ile cin malını nasıl ayırt edeblr ailem?

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia N8'in Cin ve Hong Kong fiyati 650 TL

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar orda cin mallarıda cok sayıdaymıs da orinjal ile cin malını nasıl ayırt edeblr ailem?

Nokia N8 orjinal olarak Cin Halk Cumhuriyeti'nde uretililiyor zaten. Nokia'nin Pekin fabrikasinda.

Eger Cin mallarindan kastin taklit urunlerse isletim sisteminden ve kamerasindan ayirdedilebilir. Symbian degil baska bir isletim sistemi ile geliyor cunku taklitler.

Ben Pekin'de uretilen Nokia N8'i kullaniyorum ve 6 aydir hicbir sorun yasamadim.

blackbird48

blackbird48

Üye
kafanı karıştırmak isteme ama tavsiye etmem bi tanıdık arabistandan n97 gelcek demişti ilk çıktı yıllarda sonra sözüm ona bi n97 geldi araba takozuydu telefon dokunmatık değil vurmatikti telefona yumrukla girişiyorsun ancak ekran algılıyodu bence türkiyeden al ve kafan rahat olsun

JuNKy__

JuNKy__

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'in Cin ve Hong Kong fiyati 650 TL

Nokia N8 orjinal olarak Cin Halk Cumhuriyeti'nde uretililiyor zaten. Nokia'nin Pekin fabrikasinda.

Eger Cin mallarindan kastin taklit urunlerse isletim sisteminden ve kamerasindan ayirdedilebilir. Symbian degil baska bir isletim sistemi ile geliyor cunku taklitler.

Ben Pekin'de uretilen Nokia N8'i kullaniyorum ve 6 aydir hicbir sorun yasamadim.

cin malından kastim taklit urunler. Telefonu alırken aldıkları yerde deneme imkanları olmayabilirse taklit yada orjinal olup olmadıgını anlamanın baska bi yolu var mıdır? Zaten annem fazla anlamaz taklit mi değil mi diye. acarlarsa *#0000# ile anlayabilirler ama telefonu acmadan anlamanın yolu var mı diye soruyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim

kafanı karıştırmak isteme ama tavsiye etmem bi tanıdık arabistandan n97 gelcek demişti ilk çıktı yıllarda sonra sözüm ona bi n97 geldi araba takozuydu telefon dokunmatık değil vurmatikti telefona yumrukla girişiyorsun ancak ekran algılıyodu bence türkiyeden al ve kafan rahat olsun

aslında bi bakıma cok doğru soyluyorsun. .Ama ben telefonu temiz kullanırım.soyle soyleyim su anki telefonun 4 senelik ve granti tamirci vs yüzü görmedi daha. 0 km gibi duruyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
cin malından kastim taklit urunler. Telefonu alırken aldıkları yerde deneme imkanları olmayabilirse taklit yada orjinal olup olmadıgını anlamanın baska bi yolu var mıdır? Zaten annem fazla anlamaz taklit mi değil mi diye. acarlarsa *#0000# ile anlayabilirler ama telefonu acmadan anlamanın yolu var mı diye soruyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim

aslında bi bakıma cok doğru soyluyorsun. .Ama ben telefonu temiz kullanırım.soyle soyleyim su anki telefonun 4 senelik ve granti tamirci vs yüzü görmedi daha. 0 km gibi duruyor.
anlıyorum bendede tüm nokıanın çıkardığı modeller var ama hiç birini 2 yıldan fazla kullanmam herzaman yenilikciyimdir eski telefonlarımıda asla satmam yakın dostlarıma hediye etmişimdr şu an N8 deyim ve telefonuma aşığım dört gözlede yeni cihaz çıkarmı diye bakıom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt