Ben hatlarda simdiye kadar nokia ile bir sorun yasandigini duymadim...N8i getirsinler heralde hemen telefonu pasaporta işletiyolar. Sonra da burda kullanabiliyon. Ama bazı hatlara alerjisi oluyor nedense![]()
arkadaşım bende ingiltereden n8 getirttim ama sim kildi varmış pasaport kaydı yaptırmama rağmen burdaki sim kartları kabul etmedi ve ne yazıkki telefoncular hala sim kilidi kıramıyorlar n8 için o yüzden alaçağın telefonun
unlock olmasına çok dikkat et benim gibi n8in olur ama kullanamazsın aksi takdirde

arkadaslar orda cin mallarıda cok sayıdaymıs da orinjal ile cin malını nasıl ayırt edeblr ailem?
Nokia N8'in Cin ve Hong Kong fiyati 650 TL
--------------- Ekleme ---------------
Nokia N8 orjinal olarak Cin Halk Cumhuriyeti'nde uretililiyor zaten. Nokia'nin Pekin fabrikasinda.
Eger Cin mallarindan kastin taklit urunlerse isletim sisteminden ve kamerasindan ayirdedilebilir. Symbian degil baska bir isletim sistemi ile geliyor cunku taklitler.
Ben Pekin'de uretilen Nokia N8'i kullaniyorum ve 6 aydir hicbir sorun yasamadim.
kafanı karıştırmak isteme ama tavsiye etmem bi tanıdık arabistandan n97 gelcek demişti ilk çıktı yıllarda sonra sözüm ona bi n97 geldi araba takozuydu telefon dokunmatık değil vurmatikti telefona yumrukla girişiyorsun ancak ekran algılıyodu bence türkiyeden al ve kafan rahat olsun
anlıyorum bendede tüm nokıanın çıkardığı modeller var ama hiç birini 2 yıldan fazla kullanmam herzaman yenilikciyimdir eski telefonlarımıda asla satmam yakın dostlarıma hediye etmişimdr şu an N8 deyim ve telefonuma aşığım dört gözlede yeni cihaz çıkarmı diye bakıomcin malından kastim taklit urunler. Telefonu alırken aldıkları yerde deneme imkanları olmayabilirse taklit yada orjinal olup olmadıgını anlamanın baska bi yolu var mıdır? Zaten annem fazla anlamaz taklit mi değil mi diye. acarlarsa *#0000# ile anlayabilirler ama telefonu acmadan anlamanın yolu var mı diye soruyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
aslında bi bakıma cok doğru soyluyorsun. .Ama ben telefonu temiz kullanırım.soyle soyleyim su anki telefonun 4 senelik ve granti tamirci vs yüzü görmedi daha. 0 km gibi duruyor.