onun haricinde bi sıkıntı olmaz değilmi. güncellemeleri vs alırım yani ?herhangi bir sorun olmaz. Sadece sim kilitli olmamasına özen gösterin. Bir de Çin,Avustralya ve Kanada gibi ülkelerden almayın. Şebeke sistemleri bizimkilerle aynı değil.
kargo veya posta yoluyla getirtemezsin gümrükten geri gönderilir. Yolcu beraberinde yurda sokulması gerekiyor.Tamam almanya'dan arkadaşımı bi arayayım akşam da sonucu buraya yazarım inşallah getirtebiliriz.
kargoyla alsak ne var sanki zorluk olsun iştekargo veya posta yoluyla getirtemezsin gümrükten geri gönderilir. Yolcu beraberinde yurda sokulması gerekiyor.
Yasa gereği yurtdışından posta veya kargo ile telefon getirtilemiyor İbrahim.kargoyla alsak ne var sanki zorluk olsun işte
kargoyla alsak ne var sanki zorluk olsun işte
Kayıt yaptırılır tabi öyle alsınlar ben yurt dışından almayı onaylamıyorum zaten bence buradaki kurum atlanıp dışarıdan ürün getirilmemeli maalesef vergilerimiz pahalı olduğu için bu tarz başvurular olabilir fakat ben çok aşırı bir fiyat farkı olduğunu düşünmüuorumİletişim teknolojisi içeren cihazlar gümrükte kayıt altına alınmak zorundadır.
Ayrıca radyo ve telsiz vergisi de var.
Yurtdışından kargo ile sipariş verseniz bile cep telefonu vb cihazlar gümrükten geçmez.
Kayıt ve vergilendirme işlemlerini yaptırmadığınız sürece sınırdan geri gönderilir.
Bu işlemlerin de size epey bir külfeti olur.