İpucu Yurtdışından Lumia 1520 Ile Ilgili Soru.

Sponsorlu Bağlantılar

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından Lumia 1520 Ile Ilgili Soru.
Merhabalar;
Yurtdışından Lumia 1520 alsam güncellemelerde ve herhangi bişeyde sorun yaşar mıyım ? ocak 2014 çıkış tarihi var. o kadar beklemek istemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
herhangi bir sorun olmaz. Sadece sim kilitli olmamasına özen gösterin. Bir de Çin,Avustralya ve Kanada gibi ülkelerden almayın. Şebeke sistemleri bizimkilerle aynı değil.

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir sorun olmaz. Sadece sim kilitli olmamasına özen gösterin. Bir de Çin,Avustralya ve Kanada gibi ülkelerden almayın. Şebeke sistemleri bizimkilerle aynı değil.
onun haricinde bi sıkıntı olmaz değilmi. güncellemeleri vs alırım yani ?
uzattıkca uzattılar geliş tarihini. Bütün markalar çıkarttı piyasaya sürdü bizim nokia hala sürecek
peki hangi ülkelerden almam gerekir ?

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncelleme konusunda sıkıntı olmaz. AB üyesi 25 ülkeden alırsan mesela Almanya,ingiltere,Fransa,Avusturya,Hollanda gibi ülkelerden alırsan garantisi bir(1) yıl geçerli olur.

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Bende tam onu soracaktım garanti olayı çok iyi olmuş. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

alical33

alical33

Üye
2 adet getirtme imkanınız varsa ücretini ödeyeyim banada getirebilirmisiniz kaydıyla falan ?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Şunu 3 yapalım.

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam almanya'dan arkadaşımı bi arayayım akşam da sonucu buraya yazarım inşallah getirtebiliriz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamam almanya'dan arkadaşımı bi arayayım akşam da sonucu buraya yazarım inşallah getirtebiliriz.
kargo veya posta yoluyla getirtemezsin gümrükten geri gönderilir. Yolcu beraberinde yurda sokulması gerekiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kargoyla alsak ne var sanki zorluk olsun işte

İletişim teknolojisi içeren cihazlar gümrükte kayıt altına alınmak zorundadır.
Ayrıca radyo ve telsiz vergisi de var.
Yurtdışından kargo ile sipariş verseniz bile cep telefonu vb cihazlar gümrükten geçmez.
Kayıt ve vergilendirme işlemlerini yaptırmadığınız sürece sınırdan geri gönderilir.
Bu işlemlerin de size epey bir külfeti olur.

alical33

alical33

Üye
bende bir yakını gelirken getirir diye düşünerek söylemiştim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İletişim teknolojisi içeren cihazlar gümrükte kayıt altına alınmak zorundadır.
Ayrıca radyo ve telsiz vergisi de var.
Yurtdışından kargo ile sipariş verseniz bile cep telefonu vb cihazlar gümrükten geçmez.
Kayıt ve vergilendirme işlemlerini yaptırmadığınız sürece sınırdan geri gönderilir.
Bu işlemlerin de size epey bir külfeti olur.
Kayıt yaptırılır tabi öyle alsınlar ben yurt dışından almayı onaylamıyorum zaten bence buradaki kurum atlanıp dışarıdan ürün getirilmemeli maalesef vergilerimiz pahalı olduğu için bu tarz başvurular olabilir fakat ben çok aşırı bir fiyat farkı olduğunu düşünmüuorum

alical33

alical33

Üye
resmi tr fiyatı kesinleşse bende dışardan alma taraftarı değilim aslında

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat konusunda bizim sikintimiz yok zaten bende ülkemden. Almaktan yanayım fakat yurt dışında kasım 15 de dağıtim yapılıyor. Ama turkiyede ne zaman geleceği belli bile değil benim sıkıntım bu. Bakalım arkadaş getirebilirdiBakalım arkadaş getirebilirse. Ayarlamaya çalışacağım fakat külfetli olursa vazgecip beklemeyi tercih edebilirim

Üst Alt