Yurtdışından gelen iphonelar için jailbreak çıktı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
BU ARADA TELEFON SİNGAPURDAN GELDİ

• Beğen
Tepkiler: mehmet_arısoy

topcu58

topcu58

Üye
evet ,ama telofonun versiyonu ne

caqriblt14

Üye
Benim ki amerikadan geldi 3gs ama olur mu

maktama

maktama

Üye
Yurt içi yurt dışı farketmiyor sanırım jailbreak için, önemli olan firmware versiyon numarasıydı , 3.1.2 veya 3.1.3 gibi. Ama artık 3.1.3 için de jailbreak var.
Ha sizin sorununuz jailbreak değil de unlock sanırım. Amerikadan ya da singapurdan gelen telefonlar simkilitli olacaktır büyük ihtimal ve 3.1.3 için unlock yok şu anda bildiğim kadarıyla. Yani jailbreak yapsanızda 3.1.3 versiyon ise telefonunuz jailbreakten sonra telefonunuzu ipod olarak kullanmak zorunda kalabilirsiniz bir süre(unlock çıkana kadar)

mehmet_arısoy

mehmet_arısoy

Üye
dostum ellerine sağlık çok güzel anlatmışşın ama yurtdışı aktive bekleyen cihazlarda hata veriyor

maktama

maktama

Üye
dostum ellerine sağlık çok güzel anlatmışşın ama yurtdışı aktive bekleyen cihazlarda hata veriyor
Aktive olayını yurt dışından gelen bir sim kart ile çözebilrsiniz, yani Amerikadan At&t şebekesi için bir iphone aldıysanız At&t bir sim kart bularak aktive edebilirsiniz. TAbi bulmak kolay değil, ama ya bu forumda ya da donanımhaber'in forumunda elinde böyle yurt dışı simkartları bulunanlar forumda bir başlıkta toplanıyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt