Yurtdışında %50 indirim...

Sponsorlu Bağlantılar

sweety_boy_43

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışında %50 indirim...
İşTcell'liler, Avrupa’da arama yaptıkları gün başına sadece 1 TL/15 kontör ödeyerek tüm aramalarını %50 indirimli yapıyor. Hattınız yurtdışında kullanıma açıksa ve İşTcell'liyseniz, ister yurtdışında, ister yurtiçindeyken, GEZGIN yazıp 2121'e ücretsiz kısa mesaj gönderin, yüzde 50 indirimden yararlanmaya hemen başlayın.
Ayrıca 'nden, 'ni arayarak (+90 532 4440532) veya 'deki Turkcell 'den de abonelik işlemlerini gerçekleştirilebilirsiniz.
Henüz İşTcell'li değilseniz, ister yurtdışında ister yurtiçindeyken, IS KAYIT yazıp 2115'e ücretsiz kısa mesaj gönderin, İşTcell'li olun.

KİMLER YARARLANABİLİR
Hattı yurtdışında kullanıma açık olan, İşTcell'li bireysel ve kurumsal tüm faturalı ve kontörlü hat kullanıcıları kampanyaya abone olarak yararlanabilir.
Hattınızı yurtdışında kullanıma açtırmak için 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir ya da ROAM yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.
NOTLAR
Avrupa’dayken Turkcell hattınızla Turkcell'e, diğer operatörlere ya da sabit hatlara yapılan tüm aramalar kapsam dahilindedir.
Avrupa’da yapacağınız aramalar tüm vergiler dahil fiyatlar üzerinden yüzde 50 indirim olarak ücretlendirilir. Yüzde 50 indirim, Avrupa'da sadece arama başlatılan günlerde geçerli olmak üzere, gün başına 1 TL (15 kontör) karşılığında, tüm aramalara, bulunulan yerde geçerli olan Turkcell Dünya Tarifesi üzerinden uygulanır.
Türkiye'den Avrupa'ya yapılan çağrılar ile yurtdışındayken alınan çağrılar, yurtdışındayken yapılan GPRS-WAP kullanımları, MMS ve SMS kullanımları kampanya kapsamında değildir.
Kurumsal hatlı İşTcell'liler, şirket yetkilisi onayı gerekmeden abone olabilir.
Kontörlü hatların kampanyadan yararlanabilmesi için, hattında en az 50 kontör bulunması gerekir. Kampanyaya abone olup olmadığınızı sorgulamak için DURUM yazıp, kampanya aboneliğinizi iptal etmek için IPTAL GEZGIN yazıp 2121'e kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Kampanyaya abone olduktan sonra, sadece Avrupa'da arama yapılan veya internete bağlanılan günlerde gün başına 1 TL sabit ücret alınacağı için, Türkiye'ye döndüğünüzde aboneliğinizi iptal ettirmenize gerek yoktur. Yurtiçinde kullanılan ses ya da internet paketleri yurtdışında geçerli değildir.
Kampanya, KKTC'de geçerli değildir.KAMPANYA LİNKİ:
 
  • Beğen
Tepkiler: arslansem


arslansem

arslansem

Üye
Konu için teşekkürler :oke:
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler birgün yurt dısını ararsam lazım olur :D
 
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!
 


Üst Alt