m17
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam ımeı yazdım fakat gecerlıı degıl yazıyor ımeı farklı bı yolu yok mu ?Öncelikle geçmiş olsun, aşağıdaki linkten cihazının imei sini yazarak orjinal yazılımını indirip yükleyin. Çözülecektir..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam onun ıcın bataryayı sokmek gerek telefoncu dılım sokme gıbı bı ımkanım yokHocam imei mi atıldı telefonuna? Eğer öyle ise batarya altında kasa üzerinde imei yazan etiket vardır, ordaki imei ile giriş yapın.
hocam cok sagolun ve kusura bakmayn beynm catlıcak nasıl dokunmatık farklı basar bı turlu yapamadm teamvıever verebıılrm yok yaparsanız cok makbule gecer cıhazın ustundekılerı model yazan yern resmnıde atabılrımFarkında isen yardımcı olmaya çalışıyorum
model kontrolu mu hocamLg mobile support uygulaması ile sistem kontrolü yaptınız mı?
hocam ama cıhazın modelı d802 degıl programı kandırarak d802 yapmıslarO zaman ilk attığım linkte yer alan g2 için olan d80230d(32gb) olan yazılımı yüklemenizi öneririm.
Cse yaparak yükleyin ama..
hocam kdz yklu suan tlefon acık fakat bıyere tıklıyorum farklı yere tıklıyor tot dosyasını actım ama hex edıtor yuklu ne yapacagımı bılmıyorm teamvıever versem yapabılır mısınız sıze zahmetDokunmatik imeiden dolayı oluyor,Hex editör ile tot dosyasını ls980 gibi gösterip yükleyebilirsiniz
suan ınıyor denıyecegım hocamAllah Allah ilginç geldi. Şu an d802 yazılımı yüklü ise bahsettiğim yazılımı kurmanız sıkıntı yaratmayacaktır. Deneyebilirsiniz
hocam dedıgınz romu ındırdım kurdum androıd ıs uprading yazdi bıseyler yuklyorhocam kdz yklu suan tlefon acık fakat bıyere tıklıyorum farklı yere tıklıyor tot dosyasını actım ama hex edıtor yuklu ne yapacagımı bılmıyorm teamvıever versem yapabılır mısınız sıze zahmet
suan ınıyor denıyecegım hocam
yıne aynı hocam dokunmatık farklı tıklıyorhocam kdz yklu suan tlefon acık fakat bıyere tıklıyorum farklı yere tıklıyor tot dosyasını actım ama hex edıtor yuklu ne yapacagımı bılmıyorm teamvıever versem yapabılır mısınız sıze zahmet
suan ınıyor denıyecegım hocam
hocam dedıgınz romu ındırdım kurdum androıd ıs uprading yazdi bıseyler yuklyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?