yurtdışı iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışı iphone 4
mrb arkadaşlar yurtdışındn iphone 4 getirtiyorum ama şimdiye kadar hiç iphone kullanmadım
kapalı kutu gelecek sim kilitli galiba benim sizlere şöyle bir takım sorularım olacak beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim
1- öncelikle kutudan çıkardım teli direk açılıyormu menü yoksa bi işlemmi yapmam lazım
2- orjinalinde türkce menü oluyormu yoksa yükletmekmei lazım
3-jailbreak nasıl yapılır ben yapabilirmiyim

bunun gibi bilmem gereken önemli şeyleri benim gibi yurtdışından iphone4 getirtdirip kullanan arkadaşların yardımlarını ve önerilerini bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

_Faruk

Üye
jailbreak yapabilirsin tabi ki çok zor bi işlem değil doğru yardımı alırsan telefonu nerden getirdiğine göre türkiye de çalışma durumu değişir büyük ihtimalle amerikadan gelcek galibe senn tel sim kilitli olur bunun için unlock yapman gerekecek eğer telefon 4.3 sürümü kurulu gelirse 4.3 için sağlıklı jailbreak yok diye biliyorum o yüzden 4.2.1 e düşürmen şart ondan sonra jailbreak ve unlock işlemlerini yapmalısın tamamıyla ilgili bilgi forumda var eğer çözemezsen ben gerekli yardımı göstermeye çalışırım

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
faruk kardeşim öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkürederim tel hong kong dan gelecek orada sim kilitlide varmış kilitsizde bu iphone 4 lerde türkce menü içinde oluyormu yoksa sonradan mı yükletmek gerekiyo bide versiyon 4.3 ise bunu 4.2 ye düşürebilirmiyiz ki ?

_Faruk

Üye
4.3den 4.2 ye düşürebiliriz o sorun değil ben kendi telimi düşürdüm bunla ilgili konu da açtım düşüren birçok kişi var için rahat olsun türkçe kısmıda sorun değil tek önemli nokta alabilrsen sim kilitsiz al kafan rahat eder tabi arada fiyat olarak çok fark yoksa onun dışında herşeyin bi çözümü var :D

--------------- Ekleme ---------------

borasezer

borasezer

Üye
    Konu Sahibi
hong kong a giden arkadaşa belli bir para verdim verdiğim paraya nın tamamına simkilitsiz bulabilirsen simkilitsiz aldedim bulamazsan 150 dolar eksiğine simkilitli aldedim 1 haftaya gelecek umarım sizinde dediğiniz gibi simkilitsiz olar belkide hiç alamadan gelir kısmet eğer alırsa burdan size sonucu söyler ve yardımlarınızı beklerim saygılarımla...

MM.M60

Üye
arkadaşlar
Almanyadan İphone 4 geldi Vodafone ürünüymüş ime kayıt yaptırmadım yaptırmam için ne yapmam lazım

şuan telefonu açıyorum acil arama yada koblo ve itunes resmi çıkıyor

ben şuan nokia mini 97 kullanıyorum hattım Turkcell

1. sim kilidini nasıl kırarım
2. versiyonunu göremiyorum nasıl jalbreak yapabilirim
3. mini deki rehberimi nasıl alırım

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler

_Faruk

Üye
kardeşim internetten grennpoison die bir program var onu indir yazan şeyeri izle versiyon 4.2.1 ise jailbreak olur değil ise tekrardan başka bişeyler deniycez :D

birmot

birmot

Üye
arkadaşlar
Almanyadan İphone 4 geldi Vodafone ürünüymüş ime kayıt yaptırmadım yaptırmam için ne yapmam lazım

şuan telefonu açıyorum acil arama yada koblo ve itunes resmi çıkıyor

ben şuan nokia mini 97 kullanıyorum hattım Turkcell

1. sim kilidini nasıl kırarım
2. versiyonunu göremiyorum nasıl jalbreak yapabilirim
3. mini deki rehberimi nasıl alırım

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler

sen telfonu yeni aldığın için bilgisayara bağlaman gerek bağlayıncada en son veriyonu yüklücek baseband yükselcek yükselincede unlock yani simkilidi kırmak hayal olcak sende telefonu ipod olarak kullana bilceksin baseband yüseltmeden itunesten modlanmış versiyon yükle buda snowbreeze uygulamasıyla oluyo biraz araştır internette var.

--------------- Ekleme ---------------

mrb arkadaşlar yurtdışındn iphone 4 getirtiyorum ama şimdiye kadar hiç iphone kullanmadım
kapalı kutu gelecek sim kilitli galiba benim sizlere şöyle bir takım sorularım olacak beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim
1- öncelikle kutudan çıkardım teli direk açılıyormu menü yoksa bi işlemmi yapmam lazım
2- orjinalinde türkce menü oluyormu yoksa yükletmekmei lazım
3-jailbreak nasıl yapılır ben yapabilirmiyim

bunun gibi bilmem gereken önemli şeyleri benim gibi yurtdışından iphone4 getirtdirip kullanan arkadaşların yardımlarını ve önerilerini bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

cihazı ilk aldığında bilgisayarına itunesin en son versiyonunu yükle sonra cihazı bağla yoksa bilgisayarsız açılmaz orjinalinde bildiğim kadarıyla türkçe menü var 4.2.1 ipadimde vardı ama daha önceki versiyonda yoktu jailbreak sitede mavcut oku yaparsın fakat simkilitli gelirse bazı baseband lar için unlock yok telefon ipod olur.