Yurt Disindan Telefon Getirmek

Sponsorlu Bağlantılar

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Disindan Telefon Getirmek
Merhaba benim bir sorum olacakti ben yurt disindan 3 adet telefon getirecegim ( 1 i yanimda kendimin 2 si de sifir kutusunda ) sorun yasarmiyim ucakla gelirken kontrolde? ben okumustum ki herkesin 1 telefon getirme hakki varmis .... bu kendi telefonum haric mi? ayrica 1 telefondan fazla getirip de kayit etmesem olmazmi? yani bu madde sadece kayit edebilmek icin mi yoksa yanimda getirebilecegim maksimum telefon sayisi mi? bu sorularimi cevaplarssaniz cok cok sevinirim tesekkürler

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Malesef sorun yaşarsın..Doğru okumuşsun sadece br telf. getirme hakkın var o da kendi tlf. dahil..Yanında getirebileceğin tlf la alakalı kayıtla değil..kaçakçılık vs. gibi problemleri önleme amaçlı 2 sene önce durum böyleydi kendimden biliyorum şimdide aynı mı bilmyrum ama büyük ihtimal aynıdır :oke:

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
tüh ya cok kötü olmus gercekten ... cevabin icin tesekkürler ayriyetten

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Her pasaport için sadece bir telefon işleyebilirsin.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
onu anladım ... her pasaport için 1 adet fakat 3 adet telefon getirsem el mi koyarlar telefona? olmazsa 3 adet telefonu cebime atarım ve kullanım amaçlı derim... kutularını da atarım ve 1 ini kayıt ettirip 2 sini kayıt ettırmem bu olmazmı?ayrıca cebimde olursa telefonlar x-ray den bir sepete konularak gecer bavuldan iyidir öyle degilmi?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
el koyamazlar ancak burada çalışmaz cihazların.

jeki01

jeki01

Üye
telefonlarına el koymazlar.
Mayıs ayında izne gelirken 6 telefon vardı bende.
3 ü benim, diğer 3 de arkadaşlarındı.(hediye)
sorun olmadı.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar son sorumd a şu olacak ... 3 telefonu yanımda mı taşıyayım yoksa faturalarını aksesuarlarını falan kendi kutularına koyup bavula mı sokayım? sorun çıkarmı dersiniz? cevap yazarsanız sevinirim( başka forumlarda bu kadar hızlı cevap yazılmıyor :) )

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bavulda da olur.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
eminmisiniz arkadaşlar yarın yolculuga ıkıyorum ve bavla koyacagım fakat sorun cıkmaz ınsalah ... ERKAN kardeşim eminmisin sorun çıkmayacagından? cünkı sorun cıkarsa en az 700 euro gider benden...teşekkürler

jeki01

jeki01

Üye
ben getirirken 5 si bilgisayar çantasında diğeri de valizdeydi.
Hiç birinin faturası yoktu.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
sen de amma şanslıymışsın be abi :) normalde tcari amaçlı diye el koyuyorlar diye okumuştum :) demekki kutusunu çöpe atacagım ve telefonları biryelere sıkıştıracagım :)

jeki01

jeki01

Üye
şuana kadar bende ve arkadaşlarda hiç sorun çıkmadı ama güvenli olmasını istiyorsan
bir tanesini valize koy 2 taneside üstünde olsun.
Sorun çıkaçağını sanmam.

--------------- Ekleme ---------------

birde her okuduğumuz olsaydı, çok şey değişirdi.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
tabi kutusuz özle degılmı? zani kutularını da alayım mı yanıma

jeki01

jeki01

Üye
lazım olursa al.
sorun çıkmaz.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
valla inşallah srun çıkmaz..az önce gümrükte çalışan birine sordum bir başka forumda o da dediki : bulunursa 1 telefon geçirebilirsin ... 2 si burda kalır ve 3 ay içinde çıkış yapacagın zaan alabilirsin bu telefonları burdan ... dedi. ne dersiniz

jeki01

jeki01

Üye
:ehe
3 yıldır yurt dışına gidip geliyorum her seferinde 2 veya daha fazla telefon yanımdaydı.
en son mayısda 6 telefon vardı.
hiç sorun yaşamadım.
Gümrükden de kimseyi tanımıyorum. :ehe

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
galiba sen kutularini yaninda getirmiyorsun o yuzden yakalanmiyosundur :D bu arada turkiyeye havaalanina inince tekrar x- ray veya kontrolden geciliyomuydu? benim hatirladigim gecilmiyodu . yanlismi hatirliyorum?

jeki01

jeki01

Üye
galiba sen kutularini yaninda getirmiyorsun o yuzden yakalanmiyosundur :D bu arada turkiyeye havaalanina inince tekrar x- ray veya kontrolden geciliyomuydu? benim hatirladigim gecilmiyodu . yanlismi hatirliyorum?

arkadaşım kutuları çok mu seviyorsun?
2 telefonun kutusu vardı. her ğarçasıda içindeydi.
Türkiye de kontrol yok ama şüpheli kişiler aranıyor.
Dikkat et. :ehe

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim teşekkürler bilgin için :D

Üst Alt