Yurt dışından iPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahorgeneral

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından iPhone 4s
Arkadaşlar öncelikle hepinize burdan selam ediyorum:D Bildiğimiz üzere iPhone4s Türkiye de de çıktı ve sizin bizim gibi alıcılarını dört gözle bekliyor..nese gelelim sadete.... bugünlerde bir akraba ABD'ye ugrayacak:D Ben de dedimki "ugramışken bana da 4s getirsen fena olmaz yani." ancak araştırmama göre sim kilitliler ve kilitsizler var.. sim kilitliler 199$ dan baslıyor. diyelimki akrabam at&t tan sim kilitli iPhone u aldı. orda açtı ve birkaç gün kullandı.daha sonra güzel Türkiyemize getirdi. ben bu iPhone u normal telefon olarak kullanabilir miyim?(sim kilit falan duydum da apple o kadar basite almaz işi diye dusunuyom).. Hadi normal telefon olarak değilde ipod touch gibi burda hatsız acabilir miyim?? ya da iPhone u akrabamın getirdiği at&t sim kartıyla Türkiye de ipod touch niyetiyle kullanabilir miyim???

bi yardım alırsam cok sevinirim..esen kalın

Avunyali

Üye
ben de 3. Telefon nokia oro var di fransa dan getirttim ama hattı çalışmıyordu . Evet açarsan sorun düzelir :) onu touch olarak kullanmak istersen onu bilemiyorm :) bence apple servisinden yardım işte :)

fahorgeneral

Üye
    Konu Sahibi
cevap verin lutfenn

msersavas

msersavas

Üye
kullanırsın dostum... Sadece eğlendirir seni.. müzik dinle wi-fi den internete bağlan... Hatta biraz bekle bi kaç ay a çözümleri düşer piyasaya sonra telefon olarak kullanırsın ;)

onuk

Üye
at&t kartla açarsan telefonu iPod olarak kullanırsın tavsiyem böyle br şey düşünüyorsan bir at&t kart alman

aciil

aciil

Üye
kayıt ettirilirse pasaport üzerine bi sıkıntı olmaz.nokia'da fln sıkıntı yok ama apple denemedik hiç.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
bilende yazmis bilmeyende yazmis at&t karti sadece o telefonu aktiflestirmek icin lazim akraban telefonu kullaniyorsa zaten aktiflesmis demektir ondan sonra ister kartli istersen kartsiz ister pasaport kayitli ister kayitsiz ipad gibi kullanirsin sorun olmaz guncelleye ne kadar telefonu sakin guncelleme iphonelar guncelleme sonra aktiflestirme ister o zaman bir tane at&t karti bulman lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt