fahorgeneral
Üye
Yurt dışından iPhone 4s
Arkadaşlar öncelikle hepinize burdan selam ediyorum
Bildiğimiz üzere iPhone4s Türkiye de de çıktı ve sizin bizim gibi alıcılarını dört gözle bekliyor..nese gelelim sadete.... bugünlerde bir akraba ABD'ye ugrayacak
Ben de dedimki "ugramışken bana da 4s getirsen fena olmaz yani." ancak araştırmama göre sim kilitliler ve kilitsizler var.. sim kilitliler 199$ dan baslıyor. diyelimki akrabam at&t tan sim kilitli iPhone u aldı. orda açtı ve birkaç gün kullandı.daha sonra güzel Türkiyemize getirdi. ben bu iPhone u normal telefon olarak kullanabilir miyim?(sim kilit falan duydum da apple o kadar basite almaz işi diye dusunuyom).. Hadi normal telefon olarak değilde ipod touch gibi burda hatsız acabilir miyim?? ya da iPhone u akrabamın getirdiği at&t sim kartıyla Türkiye de ipod touch niyetiyle kullanabilir miyim???
bi yardım alırsam cok sevinirim..esen kalın
Bildiğimiz üzere iPhone4s Türkiye de de çıktı ve sizin bizim gibi alıcılarını dört gözle bekliyor..nese gelelim sadete.... bugünlerde bir akraba ABD'ye ugrayacak
Ben de dedimki "ugramışken bana da 4s getirsen fena olmaz yani." ancak araştırmama göre sim kilitliler ve kilitsizler var.. sim kilitliler 199$ dan baslıyor. diyelimki akrabam at&t tan sim kilitli iPhone u aldı. orda açtı ve birkaç gün kullandı.daha sonra güzel Türkiyemize getirdi. ben bu iPhone u normal telefon olarak kullanabilir miyim?(sim kilit falan duydum da apple o kadar basite almaz işi diye dusunuyom).. Hadi normal telefon olarak değilde ipod touch gibi burda hatsız acabilir miyim?? ya da iPhone u akrabamın getirdiği at&t sim kartıyla Türkiye de ipod touch niyetiyle kullanabilir miyim???bi yardım alırsam cok sevinirim..esen kalın
onu touch olarak kullanmak istersen onu bilemiyorm