Yurt dışından iphone 4s getirmek!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostcan90

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından iphone 4s getirmek!!!!!
Arkadaşlar başlıktanda anlayacagınız gibi macaristandan iphone 4s getirmek istiyorum babamın pasaportuna kayıt yapılacak daha önce pasaporta telefon kayıdı yapılmadı ama aklımda bir kaç soru oluştu
1.)telefonu sim free limi almak gerekiyo
2.)bu gevey sim nedir kayıt yaptırınca buna gerek kalcakmı
3.)telefonun kullanımdan sonra kapanma durumu olcakmı
4.)birde ben ios5 e güncellediğim zaman sim okumama durumu oluyomuş böyle bir durum olurmu olursa ne yapmam gerekecek. Konuları inceledim ama aradığım cevapları bulamadım sizlerden yardım bekliyorum
iyi günler

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
cihazı elbette sım free'li ise al..dediğin gibi ios 5 sürümü yüklendiğinde baseband 4.... yükseldiğinden sim kilit durumuna geçiyor onada gevey çıktı zaten..fakat ios 5 yüklerken baseband koruyabilirsen sim kilit olmaz...bende bu aralar bir tane alıcam sim kilitli bakalım hayırlısı..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
simfree almaya özen göster sonradan ugraşmaktansa

Dostcan90

Üye
    Konu Sahibi
arkadalar neden yükseltince sürümü gevey gerekiyo gevey sim kilitli cıhazlarda işe yaramıyomu

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​işe yarıyor tabiki..fakat sen zaten sım free'li cihaz alacağından bu sorunla karşılaşmazsın benim bildiğim..
arkadalar neden yükseltince sürümü gevey gerekiyo gevey sim kilitli cıhazlarda işe yaramıyomu

ZaZuM

ZaZuM

Üye
gevey sim kilitli cihazlar için yapılan bi uygulama

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Macaristan da fiyat durumu nedir hocam.şimdiden hayırlı olsun.

Dostcan90

Üye
    Konu Sahibi
valla daha bilmiyorum babam 15 inde gidecek msn ile görüşcez ona göre alcam bilgilendigim zaman haber veririm arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...