Yurt dışından gelen N97 mi Türkiyede kullanmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

darkpoet

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından gelen N97 mi Türkiyede kullanmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar...
Yurt dışından almış olduğum Nokia N97 mi Türkiyede kullanmak istiyorum, pasaport ile de kayıt yaptıramıyorum. (Bulamadım) Diğer yöntemler konusunda yardımcı olursanız sevinirim. (Nasıl yapabileceğim ya da yapabilecek yerler)

Teşekkür ederim

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Türk Pasaportu + Kimliğiniz + Telefon ile bir telefon bayisinden işlem yapabilirsiniz.
Ücret 5 TL ile 20 TL arasındadır...

Yabancı Pasaport + Kimliğiniz + İkametgah + Telefon ile bir telefon bayisine uğrayarak işlem yapabilirsiniz.

Ücret 5 TL ile 20 TL arasında olur.
Bu iki işlemde garantilidir. Ülkemize 10 sene sonrada gelseniz telefon açık olur. Yanlızca aynı pazaport ile 2 yılda bir yeni telefon kaydı yapabilirsiniz. Ülkeye giriş yaptıktan sonra 1 ay içinde kayıt yapmazsanız o pasaport ile kayıt hakkını kaybedersiniz. Üzerinde giriş - çıkış mührü olmayan pasaportlar için Emniyetten belge almanız gerekmektedir.

Son yol olarak telefonu kullanmak için İmei klonlayabilirsiniz. 30 ile 50 TL arasında olur. Garantisi olmaz. 2 gün sonra yine kapanabilir. yasal manada suç işlemiş olursunuz.
Bunu bulabildim inşallah yardımcı olur sana

darkpoet

Üye
    Konu Sahibi
Peki imei klonlatabileceğim yerler konusunda bilgisi olan var mı?

Symbiont

Üye
İMEİ Klonlamayayı Kaçakcılar Yapar Eğerki Sen 30 gün içinde Kayıt ettirmediysen klon nu unut telefonun güme gider boşuna para ödemiş olursun

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
klon işi sakat biraz kapanabilir yinede

futbol123

futbol123

Üye
n97 yi kaça aldın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Klonlatsan ne olcak hemen yine kapanır

ediesel

Üye
Dostum yapman gereken telefona ait ismine düzenlenmiş fatura ve telefonu aldığın tarihlerde yurtdışında o ülkede olduğunu belgeleyen pasaport ve 5 lira ile herhangi bir operatörün ana bayisine başvurmak. Aksi halde hiçbir şekilde kayıt yaptırman imkansız. Boş yere imei klonlama veya değiştirmeyle uğraşma zira bu tip olaylar ile daha da işin içinden çıkılmaz bir hale gelirsin. Kayıt olayını illegal yaptıran telefoncular var 50-100 dolar arası rakamlara pasaport yaptıran telefoncular var. Özellikle doğubank tarafını araştırmanı tavsiye ederim.

BRK DDN

Üye
arkadaşlar benimde bi n97 war ingiltereden getirttim bunu nasıl türkçe yapabilirim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ne kadar fiyat farkı var yurt dışıyla

webmastermusti

Üye
sim kilidi yok mu yurtdısından gelen n97 de? ??

erengelebek

Üye
merhabalar konuyla ilgili bir şeu sormak istiyorum sorularıma sayı verirsem hepsini bilmesede birini yada bir kaçını bilenler cevap yazarsa çok sevinirim.
1-amerikada akrabalarım var ve sık sık türkiyeye giriş yapıp geri gidiyorlar(tatillerde vs.) bildiğiniz gibi amerikada elektronik ve dolayısıyloa telefonlar çok daha ucuz. yurt dışından oradaki akrabalarımın alabileceği güvenli ve ucuz bir site yada shop biliyormusunuz?
2- iphone 3G yada 3Gs almayı düşünüyorum ve store da 3G fiyatı 99$ ve 3Gs fiyatı 199$ fakat dikkatli okuduğumuzda 'AT&T mobile plan' diye bir dalga olduğunu gördüm. şimid ben kuzenime 99$ a apple store dan gidip aldırıp türkiyeye getirtebilirmiyim, getirtirsem pasaport' a kayıt sorunu haricinde bir sorun çıkarmı(zira kaydettirmek için sık sık giriş çıkış yapan tanıdıklar var)? sorun çıkarsa çözümünüde söylerseniz sevinirim..
3- 'AT&T mobil plan' bildiğim kadarıyla buradaki türkcelin ayda 49TL ye 24 ay da E71 vermesi gibi bir işlem. burada sorum şu, kuzenim AT&T ile alıp sözleşme imazalar ve telefonu türkiyeye gönderirse yine kayıt işlemi dışında ne gibi sorunlarla karşılaşırım? sorunların çözümü de söylerseniz sevinirim..
4- 'AT&T mobile plan' dalgasının parasını peşin ödeyebiliyormuyuz? peşin ödersek fiyatı yine normal satılanlara denk gelirmi?
5- iphone larla ilgili bir şey duydum belkide şehir efsanesi ama yapılamayacak bir şey değil;
-diğer ülkelerden hat klitli getirtilen iphone u wireless la internete bağladığınızda yada update ettiğinizde location olarak yurtdışında olduğu anlaşılıp telefonun kendisini kitlemesi? bu olay mümkünmü? başına gelen varmı?
6- son olarak bu şekilde bir akrabasına yurt dışından (çok ucuz olması için mobile anlaşmalı aldırtıp yada buna benzer şekilde) getirtip kullanan varsa, nereden aldırdığı? nasıl aldığı? kayıt işlemi hariç diğer sorunları ve çözümleri neler acaba? bunları benimle paylaşırsa sevinirim.

sorularımı okuma sabrını gösterdiğiniz için teşekkür ederim, ayrıca cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ismaily86

Üye
arkadaslar yurtdisindan getirilen N97 BB5 Serisi oldugu icin eskisi gibi ne yamuk yumuk yollardann acilir nede bir baska yolldan acilir. anca benden önce söylemis olanlar gibi pasaport ile acilir !:D

Ama size teklif ediyorum tüm n97 kayit disi telefonlari satin alirim ! hesaba havale ile !

erengelebek

Üye
cevap bekliyorum vaktim kısıtlı zira arkadaşım 1-2 hafta içinde dönecek

bulrog

Üye
pasaport+kimlik + telefonun faturası gerekıyomu kaydettrmek içiin ?

Sarangni

Sarangni

Üye
pasaport+kimlik + telefonun faturası gerekıyomu kaydettrmek içiin ?

Bir hafta önce N79 kayıt ettirdim. Pasaport+Kimlik ve Pasopart sahibinin kendisinin gitmesi gerekiyor. 5 YTL bir ücreti var. Yalnız 2 yıldan önce herhangi bir telefon sokmuş ve o pasaporta kayıt ettirmiş ise kayıt yapmıyorlar. Bu süre önceden 1 yıldı iki yılda iki telefon kayıt ettirmiştim şimdi 2'ye çıkardılar gittikçe zorlaştırıyorlar bu işler.

gzec

Üye
opel en iyisi, reno kapı arasına plastik köpük koyuyo dandiklik bu kadar

kartal9403

Üye
yabancı pasaport olduğu zaman ikametkah demişsiniz yurt dışındaki ikametkahmı yoksa türkiyede ki ikametkah mı ?

Üst Alt