Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yurt dışından aldığım cihazı nekadar sürede kayıt yaptırmam gerekli ?
Sponsorlu Bağlantılar
rapturkish
Üye
Konu Sahibi
yurt dışından aldığım cihazı nekadar sürede kayıt yaptırmam gerekli ?
slm arkadaşlar yurt dışından aldığım cihazı nekadar sürede kayıt yaptırmam gerekli ? belli bir süresi varmı kapandıkdan sonra.
papakudioflu
Emekli Yönetici
kapandıktan sonra bir süre kısıtlaması yok. Pasaport ayarladıgın zaman kayıt ettirip actirabilirsin.
rapturkish
Üye
Konu Sahibi
bu konuda sorun yok demi yani? bazı yerlerde okudum web de yok kapandıkdan sonra 1 ay süren var vs gibi şeyler yazıyor şelişkide kaldım
mertcan01
Üye
pasaportun gecelilik süresi 1 ay Sonra yaptıramaz ama avea kullanıyorsan Çok geç imei mesaj geliyor yada gelmiyor. Bana 5 aydır gelmedi mesela baktığımda ne yurtiçi kayıt nede yurt dışı kayıt yazmıyor dernek kayıt bulunamadı diyor
rapturkish
Üye
Konu Sahibi
yani kullanıyormusun hala kayıtsız telefonu ? anladıgım kadarıyla msj gelsenede kayıtsız diye kayıt yaptırmak için süre tanınmıyor ?
- - - Eklendi - - -
burada böyle birşey yazılmış nekadar doğru vodafone nin resmi sitesi
Beyler yeni yürürlülükle 1 aydan 2 aya çıkarıldı sanırsam pasaportun giriş-çıkış zamanı
Dexter Morgan
Üye
2 ay
Fritöz ile gönderildi.
kadikoy
Üye
2 ay kesinleşti..60 gün süre almancıların isteği doğrultusunda oldu ..
haklılarda çoğu 30 günden fazla memlekette kalıyordu birde kayıt ücretimi versinler..