yurt dışı iphone ile burdan alınanın farkı varmı arkadaşlar?!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı iphone ile burdan alınanın farkı varmı arkadaşlar?!!
yaa arkadaşlar bn arabistandan almak istiyorum da Allah nasip ederse sizce bişi olurmu burda?yani telefonu gecirmek kolayda gümrüktengecmesi.yaa burda bi sorun olurmu bozulma gibi falan:??

şimdiden çok teşekkürler...:F:f:DD:dd

Perfect!

Üye
telefon buraya geldiğinde niye bozulsun ama garanti geçmez(sanırım) telefonu buraya getirdiğinde işletmen gerekiyo yoksa kaçak sayılır

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
nası işletirim acaba?turkcell den falan mı?acaba

Perfect!

Üye
evet hattın neyse oraya git yaparlar

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
tmm sagol

OğuzcanAbi

Üye
pasaport lazım

bahadir613

bahadir613

Üye
Arabistandan geldiğinde gümrükte onu pasaportuna işletmen lazım 1 tane alıcaksan problem olmaz birden fazla olursa pasaportuna işletemezsin...
dezavantajı ise sürüm updatini burdan yapamassın...biz almanyadan almıştık 3gs 32 gb 1.250 ye istanbulda sürüm uptade ederke itunesten telefon kitlendi yaklaşık 3 ay kullanamadık...telefon yasal kaçak diil apple yetkili servisinin verdiği cevap ise şu almanya serverinden uptade etmeliydin...sonra çözüldü ama arada tam 3 ay var...sen yinede al ancak update ederken bilen birilerine danış..xD

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
cok sagol karesimm:Dbbakalım bide

--------------- Ekleme ---------------

ya uptade nasıl yapılıyır ki yani.telefoncular fln mı yapr acaba???şimdiden sagol..

bahadir613

bahadir613

Üye
Hiç Önemli Değil Yardım Etiysem Ne Mutlu Bana...xD
Normalde Burdan Alsaydın İtunesten Rahatlıkla Update Yapabilirdin..Ama Yurtdışı Olunca Yetkili Birine Danış Derim...Bişi Olursa Suç Onda Kalsın..xD

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
:D yaa.sence cok uzun sürermi?bu işlemler.sende sürmüşte .bide japon ii dime(malı)

bahadir613

bahadir613

Üye
:D yaa.sence cok uzun sürermi?bu işlemler.sende sürmüşte .bide japon ii dime(malı)
Update İşlemi Çok Uzun Bi İşlem Değil Evde Kendin Bile 10dk de yapabilirsin aslında ama dediğim gibi burdan alırsan..xD
Arabistandan Alıcam Demiştin...?

ravenauss

Üye
bende arabistandan 2. ayda aldım iphone 32 gb 3gs sorun çıkmadı burda neyse ordada o 3,1,3 sürümü dikkat etmen gereken tek şey türkiyeye geri dönerken gümrükteki polis giriş işlemlerini yaptığı esnada giriş mührü vurması ve tarihinin çıkması gerekiyor tarih olmassa başka pasapor bulman gerekir. burdada yapman gereken turkcell ana bayisine gideceksin üzerine bi turkcell hat istiyorlar varsa sorun yok yoksa olan birisini götür pasaport fotokopisi yanında 10 tl işlem tamamdır telefonlar açık olduğu için beklemenede gerek yok aldıktan sonra aynı anda kullanmaya başlayabilirsin.
bu telefonlarda japon malı diye bişeyde yok hepsi çin malı arkasında şöyle yazıyor
Designed by Apple in California Assembled in China anlamıda californiyada dizayn edildi çinde birleştirildi bunu göründe kafan karışmasın normaldir.
ayrıca ben beyaz renk aldım tavsiyemdir siyahlara göre daha farklı duruyor.

*Slayer*

*Slayer*

Üye
updateyi itunesten yapıyorsun.Version yükseltiyorsun bir nevi telefonunu güncelliyorsun.

Üst Alt