adanalı1
Üye
Yurt Dışı Cihazlara Türkçe Belle Atmak .... Resımlı Anlatım ...
Merhaba maxicep ailesi..
Belle cıktı cıkalı sorun aynı .. Yurt Dısı Cıhazlar Guncellendıgı zaman ıngılızce oluyor..
Sımdı anlatacagım turkce olarak guncellemenın nasıl oldugu..
TheORCUN kardesımızın anlatmıs oldugu konudan yardım alarak
sizlere bunu anlatacagım. İlk olarak
1-) NaviFirm'i açıp sol üstten Nokia Care Suite seçip, aşağıda Products bölümünden Telefonuznuzun modelını ve RM sını seçip sağ tarafta çıkan Releases bölümünden 111.30.609 u tıklıyoruz.2-) Daha sonra bir sağındaki Variants bölümünün alt kısmında Insert Text here kısmına telefonmuzun Product Code'unu giriyoruz...
E6-00 DA product değısık olabılır. rengıne gore turkce olanını secıyoruz...
3-) Variant'ımızı da seçtikten sonra son olarak en sağda Files bölümündeki gerekli dosyları seçip Masaüstünde bir klasör oluşturarak oraya indiriyoruz. Zaten gerekli olan 8 dosyayı otomatik seçiyor. En alttaki 1GB'lık dosya resim ve videolar içindir... (Download from FiRe)...Resım anna yuklerken anlatılmıs. Sız 24.1 i değilde 11.30.609 u secip
Hemen yan sekmesınde cıhazınızın rengıne gore olanı ve turkey yazanı secıp download ' a baslıyorsunuz..
4-) Navifirm ile indirme tamamlandıktan sonra indirme yaptığınız klasördeki dosyaların tümünü(8 tane olmalı) C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-609 gibi cihazınızın RM- sının adında klasor olusturup içine yapıstırın. Bu arada benim bilgisayarımda Nokia C: ye yüklü, o yüzden buraya C yazdım, sizde farklı olabilir; Phoenix\Products.... klasörleri Nokia'nın yüklü olduğu klasörde bulunur...]Resimde görünen dosyalar anna dosyaları yanı 24.1, sizin dosyalarınız 111.30.609 olacak ve eğer resim-videoları da indirdiyseniz 9 adet olacak...
5-) Son olarak telefonunuzu USB ile Ovi Suite modunda bilgisayara bağlayın ve Phoenix'i açın,
Bılgısayarınızda pc suıte, ovı suıte var ıse kapatın ...
İşlem yonetıcısınden sonlandırın.. Mutlaka ..!!!
Resımdekı adımları ızleyın ...
Ve son olarak
NOT ...Şarj en az %90 olmalıdır. Start ' a bastıktan sonra cıhaz kendılıgınden kapanacaktır... Kattıyen ne cıhaza nede kabloya dokunmayın .. Acılmasını bekleyın ... korkmayın ...5 dakıka surmez zaten ...
Sızden pın kodu ıstedıgı zaman ıslem tamamlanmıs demektır.. Hayırlı ve ugurlu olsun ..
Ve Update işlemı tamamlanır.Cıhaza .. Yanı guncellemıs oldugumuz belle ye turkce eklentısını eklemıs oluyoruz..
fw filan degısmıyor ...
İlk konum biraz acemılık var ıdare edın
Takıldıgınız yer olursa soyleyın yardımcı olayım..
Saygılar .. Mehmet....
Belle cıktı cıkalı sorun aynı .. Yurt Dısı Cıhazlar Guncellendıgı zaman ıngılızce oluyor..
Sımdı anlatacagım turkce olarak guncellemenın nasıl oldugu..
TheORCUN kardesımızın anlatmıs oldugu konudan yardım alarak
sizlere bunu anlatacagım. İlk olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden Navifirm Plus programını ve
veya
adresinden Phoenix 2011 programını bilgisayara indirip kuruyoruz.1-) NaviFirm'i açıp sol üstten Nokia Care Suite seçip, aşağıda Products bölümünden Telefonuznuzun modelını ve RM sını seçip sağ tarafta çıkan Releases bölümünden 111.30.609 u tıklıyoruz.2-) Daha sonra bir sağındaki Variants bölümünün alt kısmında Insert Text here kısmına telefonmuzun Product Code'unu giriyoruz...
E6-00 DA product değısık olabılır. rengıne gore turkce olanını secıyoruz...
3-) Variant'ımızı da seçtikten sonra son olarak en sağda Files bölümündeki gerekli dosyları seçip Masaüstünde bir klasör oluşturarak oraya indiriyoruz. Zaten gerekli olan 8 dosyayı otomatik seçiyor. En alttaki 1GB'lık dosya resim ve videolar içindir... (Download from FiRe)...Resım anna yuklerken anlatılmıs. Sız 24.1 i değilde 11.30.609 u secip
Hemen yan sekmesınde cıhazınızın rengıne gore olanı ve turkey yazanı secıp download ' a baslıyorsunuz..
4-) Navifirm ile indirme tamamlandıktan sonra indirme yaptığınız klasördeki dosyaların tümünü(8 tane olmalı) C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-609 gibi cihazınızın RM- sının adında klasor olusturup içine yapıstırın. Bu arada benim bilgisayarımda Nokia C: ye yüklü, o yüzden buraya C yazdım, sizde farklı olabilir; Phoenix\Products.... klasörleri Nokia'nın yüklü olduğu klasörde bulunur...]Resimde görünen dosyalar anna dosyaları yanı 24.1, sizin dosyalarınız 111.30.609 olacak ve eğer resim-videoları da indirdiyseniz 9 adet olacak...
5-) Son olarak telefonunuzu USB ile Ovi Suite modunda bilgisayara bağlayın ve Phoenix'i açın,
Bılgısayarınızda pc suıte, ovı suıte var ıse kapatın ...
İşlem yonetıcısınden sonlandırın.. Mutlaka ..!!!
Resımdekı adımları ızleyın ...
Ve son olarak
NOT ...Şarj en az %90 olmalıdır. Start ' a bastıktan sonra cıhaz kendılıgınden kapanacaktır... Kattıyen ne cıhaza nede kabloya dokunmayın .. Acılmasını bekleyın ... korkmayın ...5 dakıka surmez zaten ...
Sızden pın kodu ıstedıgı zaman ıslem tamamlanmıs demektır.. Hayırlı ve ugurlu olsun ..
Ve Update işlemı tamamlanır.Cıhaza .. Yanı guncellemıs oldugumuz belle ye turkce eklentısını eklemıs oluyoruz..
fw filan degısmıyor ...
İlk konum biraz acemılık var ıdare edın
Takıldıgınız yer olursa soyleyın yardımcı olayım..
Saygılar .. Mehmet....

Adam bir cümleyle özetledi