Yurt Dışı Cihazlara Türkçe Belle Atmak .... Resımlı Anlatım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Dışı Cihazlara Türkçe Belle Atmak .... Resımlı Anlatım ...
Merhaba maxicep ailesi..
Belle cıktı cıkalı sorun aynı .. Yurt Dısı Cıhazlar Guncellendıgı zaman ıngılızce oluyor..
Sımdı anlatacagım turkce olarak guncellemenın nasıl oldugu..

TheORCUN kardesımızın anlatmıs oldugu konudan yardım alarak :D sizlere bunu anlatacagım. İlk olarak adresinden Navifirm Plus programını ve veya adresinden Phoenix 2011 programını bilgisayara indirip kuruyoruz.
1-) NaviFirm'i açıp sol üstten Nokia Care Suite seçip, aşağıda Products bölümünden Telefonuznuzun modelını ve RM sını seçip sağ tarafta çıkan Releases bölümünden 111.30.609 u tıklıyoruz.2-) Daha sonra bir sağındaki Variants bölümünün alt kısmında Insert Text here kısmına telefonmuzun Product Code'unu giriyoruz...
E6-00 DA product değısık olabılır. rengıne gore turkce olanını secıyoruz...

3-) Variant'ımızı da seçtikten sonra son olarak en sağda Files bölümündeki gerekli dosyları seçip Masaüstünde bir klasör oluşturarak oraya indiriyoruz. Zaten gerekli olan 8 dosyayı otomatik seçiyor. En alttaki 1GB'lık dosya resim ve videolar içindir... (Download from FiRe)...Resım anna yuklerken anlatılmıs. Sız 24.1 i değilde 11.30.609 u secip
Hemen yan sekmesınde cıhazınızın rengıne gore olanı ve turkey yazanı secıp download ' a baslıyorsunuz..

4-) Navifirm ile indirme tamamlandıktan sonra indirme yaptığınız klasördeki dosyaların tümünü(8 tane olmalı) C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-609 gibi cihazınızın RM- sının adında klasor olusturup içine yapıstırın. Bu arada benim bilgisayarımda Nokia C: ye yüklü, o yüzden buraya C yazdım, sizde farklı olabilir; Phoenix\Products.... klasörleri Nokia'nın yüklü olduğu klasörde bulunur...]Resimde görünen dosyalar anna dosyaları yanı 24.1, sizin dosyalarınız 111.30.609 olacak ve eğer resim-videoları da indirdiyseniz 9 adet olacak...

5-) Son olarak telefonunuzu USB ile Ovi Suite modunda bilgisayara bağlayın ve Phoenix'i açın,

Bılgısayarınızda pc suıte, ovı suıte var ıse kapatın ...
İşlem yonetıcısınden sonlandırın.. Mutlaka ..!!!

Resımdekı adımları ızleyın ...

Ve son olarak

NOT ...Şarj en az %90 olmalıdır. Start ' a bastıktan sonra cıhaz kendılıgınden kapanacaktır... Kattıyen ne cıhaza nede kabloya dokunmayın .. Acılmasını bekleyın ... korkmayın ...5 dakıka surmez zaten ...
Sızden pın kodu ıstedıgı zaman ıslem tamamlanmıs demektır.. Hayırlı ve ugurlu olsun ..
Ve Update işlemı tamamlanır.Cıhaza .. Yanı guncellemıs oldugumuz belle ye turkce eklentısını eklemıs oluyoruz..
fw filan degısmıyor ...

İlk konum biraz acemılık var ıdare edın :D
Takıldıgınız yer olursa soyleyın yardımcı olayım..
Saygılar .. Mehmet....:D

• Beğen
Tepkiler: kursatk45 ve Sensation

parazit13

Üye
Allah razi olsun sizlerden. Ben Azeriyim. Telefonumu (Nokia C6-01) Rusyadan aldim. 20 gun once symbian belle ile guncelledim. Bellenin tukce olmasini istiyorum. Burdaki gibi etsem teldeki her sey silinecek? Yoksa yalnizca Turkce yazilacak?

tandogucem

tandogucem

Üye
arkadaşlar ugrasmayın böyle şeylerle.

konuyu açan arkadaşım öncelikle emeğe saygı diyorum. fakat konu alıntı gibime geldi .

bu arada ugrasmayın böyle seylerle arkadaslar ingilizceo larak kullanın telefonunuzun brick olma ihtimali var gözünüzü seveyim elleşmeyin. girin oviye ordan belleleyin bunlar yasal şeyler değil.

yokolmam

yokolmam

Üye
telefonmun Product Code'unu girdiğim zaman zaten aldığım ülkeye ait belle dosyalarını veriyor.onun yerine turkçe olann(codu farklı olacak haliyle) dosyaları indirsem ve telefonumu öyle flashlasam olmazmı yada telefona zarar gelirmi???

ANIL

ANIL

Admin
telefonmun Product Code'unu girdiğim zaman zaten aldığım ülkeye ait belle dosyalarını veriyor.onun yerine turkçe olann(codu farklı olacak haliyle) dosyaları indirsem ve telefonumu öyle flashlasam olmazmı yada telefona zarar gelirmi???

gelmez, flash atabilirsin.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben Amerika'dan aldım bi sıkıntı olmuyo product kodunda :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
navirimden türkçe belleyi indir dead flashı bas 3 dkkda tr belle:D

muvahhid57

Üye
Mehmet kardeş navifirm indirdim telefonum E6-00.Dediğin gibi 111.30.609 değilde 111.130.625 ve 111.130622 falan çıkıyor.Bana yardımcı olun upraşmaktan kafayı yiyeceğil.Kolay gelsin

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet kardeş navifirm indirdim telefonum E6-00.Dediğin gibi 111.30.609 değilde 111.130.625 ve 111.130622 falan çıkıyor.Bana yardımcı olun upraşmaktan kafayı yiyeceğil.Kolay gelsin

olayım kardesım . ekle facebooktan yardım edeyım ..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ugrasmayın böyle şeylerle.

konuyu açan arkadaşım öncelikle emeğe saygı diyorum. fakat konu alıntı gibime geldi .

bu arada ugrasmayın böyle seylerle arkadaslar ingilizceo larak kullanın telefonunuzun brick olma ihtimali var gözünüzü seveyim elleşmeyin. girin oviye ordan belleleyin bunlar yasal şeyler değil.

Hırsızlık yapmıyoruz ya burada usta. sadece yardım yanı . bunun neresı yasal degıl anlamadım . tamamıyle yardım konusu.

aleranol

aleranol

Üye
Valla şöyle bir baktım da konuya sadece üst konu olması bu bölümde bi potansiyel sahibi olmak için açılmış resmen. Ona bakılırsa ben de nsekiz de sensation da ve diğer tonlarca insan da yapabilirdi ama biliyoruz ki birisi sorduğu anda ona yardım ediliyor. Konu kesinlikçe gereksiz. Alıntı olma ihtimali oldukça da yüksek. Bu kadar basit bişeyi böyle alıntısız da olsa bu kadar uzun anlatacağına inanmıyorum.
İlk yoruma baktım da bi allah razı olsun var bide arkasında soru :)
Bi de sana soru: bizim cihazlar brick olurmu olrsa ne yapılır?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
teşekkürler kardeş.

Trinit

Üye
pheonex programı yükledikten sonra resimli anlatımdaki resimler neden acılmıyor

Trinit

Üye
phonex yükleme aşamasındaki resimli anlatımdaki resimleri neden göremiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt